Şimdi ben birkaç cümle yazacağım, siz de devam ettirir misiniz? Birbirimizin gözünü oymaktan daha hayırlı bir şey yapmış oluruz şu sitede. Başlıyorum:

Sabah kalktığımda yatağın içinde telefonu bulmaya çalıştım ilk olarak. Gözlerim henüz net görmüyordu, bir ton gereksiz e-mail ve bildirim arasında bir mesaj dikkatimi çekti, üst üste üç büyük bardak türk kahvesi içmiş gibi ayılttı beni.

...

 

Hayır

pavlis

Gözlerime inanamadım. Yıllardır beklediğim mesaj nihayet gelmişti. Dedemden kalan servetin 45 evlat ve 157 torun arasında paylaştırılması için verdiğimiz hukuk mücadelesi sonuç vermişti. 2045 yılında başlayan bu mahkeme 2087 yılında karara bağlanmıştı. Sonuçta bana kalan bir ufak gezegen ve bir astereoidin kaynaklarını işletme hakkıydı. Bu hiç yoktan iyiydi, çünkü tek dünya devleti kurulduğundan beri dünyada yaşam çok zorlaşmıştı. İnsanlar böceklerle besleniyordu, tüm sular kirlenmişti ve ömründe bir kere et yemiş insana rastlamak bile piyango kazanmak gibiydi. Dedem elon ise bu düzene rest çekmiş ve uzayda farklı bir yaşam tarzı benimsemişti. Ancak kütüğü Dünya gezegeninde olduğundan miras davasına da orada bakıldı.

...

emirleblebikemir

@emirleb: yatakta doğruldum ve rahmetli dedem Elon'un zihninin upload edildiği servera girip durumu teyit ettim. Tabii hemen edemedim, dedem yazdığım mesaja uzun süre cevap vermedi. Dünya ya da uydu gezegenlerde canlı ya da kendi gibi zihnini upload ettiren kadınlı-erkekle bir grupla birtakım etkinlikler peşinde olduğu belliydi. Chat penceresini titrettim. Bayağı arkaik bir teknolojiydi bu, sanırım 2000 lerin başında kullanılan bir yazışma uygulamasında kullanılmis en son en son. Ama dedem severdi böyle şeyleri, dünyadaki biyolojik gençliğinde yaşadığı her şeye ne kadar ilkel olsa da sapkınlık seviyesinde tapardı. "Dede!" dedim, "Dava sonuçlandı!"

sekizdokuzon

Dedem o sırada 21.yüzyıl milyarderlerinin hayaletleri ile kafes dövüşü yapmakla meşguldü. Hayattayken yapamadığı şeyleri hayat sonrasına bırakmıştı. Bulunduğu yer vikinglerin valhallası gibiydi. Sürekli olarak kavga ediyor, politik tartışmalara giriyor ve ardından bol şaraplı ziyafete oturuyorlardı. Bana göre hava hoştu, nihayetinde sosyete hayaletinin tantanası kimseyi ürkütmüyordu. Ancak dedem beni tanıyamadı. En son görüştüğümüzde tüm organlarım eksiksizdi, ki bu 30 yıl öncesine denk geliyor.

emirleblebikemir

Birlikte seka park'ta pringles yemiştik...

anlatamıyorum

Başlık: Birlikte bir hikaye yazalım mı?

Arkadaşım madem aksi bir yanıta diğer oe ve bvyaoe gibi tik atmayacaksın baştan söyle de yazmayalım.

pavlis

Ben dili ile hikaye yazmak çok sıkıcı.

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık