[q]
(5) 

Araba vs. Taksi?

dejame #1584860
İzmir Güzelbahçe tarafında arkadaşımın düğünü var. Kuşadası’ndan geleceğim, kız arkadaşım Buca’da. Önce kendisini alıp birlikte Güzelbahçe tarafına gideceğiz, sonra eve bırakacağım kendisini.

Ama buradan arabayla gidip trafik stresi çekmek yerine otobüsle gitsem, şehir içi ulaşımı taksiyle yapsak mantıklı olur mu?

Önceliğim: daha az stres ve biraz daha ekonomik olması.

 

bence olmaz çünkü çok fazla durak var. önce otogardan bucaya, sonra oradan güzelbahçe tekrar dönüş buca oradan otogar vs bunların hepsi taksiyle olacaksa maddi olarak çok pahalıya patlar. Eğer trafikse tek sıkıntı, daha trafiksiz bir saatte gidip yakın bir yerde vakit geçirilebilir.

biravekahve

Güzelbahçe şehre uzak. Şirinyer İzban'dan Güzelbahçe AKM'ye (aklıma ilk buralar geldi) Uber'den taksi baktım, 666-885 tl arası tutar diyor. Bunun bir de dönüşü var, etti mi 1500 lira. Arabayla gelin siz.

Ha bu arada, illa toplu taşımayla gelecekseniz Kuşadası'ndan minibüsle Selçuk, oradan İzban'la Buca'da kız arkadaşınıza en yakın durağa kadar gidebilirsiniz. Otobüs+şehir içi ulaşımdan daha hızlı olur.

kobuzchu kiz

Ozel arac tabiki

optimistbakunin

Kızlar düğün için süslü giyinir, o şekildeyken toplu taşıma tercih etmezler, ayakkabı filan topuklu olduğundan.

firez

Geçen hafta servis gelmediği için bucadan kemalpaşaya gittim taksiyle (33 km filan ) 750 tl tuttu bilgin olsun,

ben olsam taksi işine hiç girmez kendi arabamla şapardım tüm yolculuğu

pislick0
1

mobil görünümden çık