Arkadaslar,
sacimi phytocolor 6 ile boyadim, ama beyazim cok oldugu icin koyu sari renkler oldu ve yuzumu hasta gibi kahverengi gosterdi.
sonra 5 ile boyadim, kizilli bir kahve oldu. sonra 5.77 ile boyadim, daha da kizil oldu.
aslinda 4 numarasini alip deneyecektim ama, cok mu siyah olur diye dusunurken 5.77'yi almis bulundum.


bana bir boya markasi ve numara soyleyebilir misiniz, yumusak guzel bir kahverengi olsun. siyah gibi koyu olmasin, beyazlarim sari olmasin, ve kizillik yapmasin.

tesekkurler

 

sari boyanin 3mm kadardiplerindeki parlamalara dayanamayip kullandigim boya clemencycolor.com

yogun kumral diye tercih ettim sadece siyaha yakinlik kismi icin soz veremem ilk boyadigim gun asiri siyahti sonra koyu kumrala döndu koyu kumral da gayet koyu bi renk:/ beyazlar cok aralarda tel tel mi bilemiyorum dipleedeyse sadece dip yapmaya calisabilirsiniz.

ala09

Hangi boyayı kullanırsanız kullanın beyaz saç telleriyle koyu renk saçınız arasında fark olacaktır. Kuaförler balyaj ya da highlight, adı neyse, ondan yaparak o beyazların daha az fark edilmesini sağlıyor, boya da daha doğal duruyor. Üst üste üç kere boyamak yerine kuaföre gitseymişsiniz keşke :)

Yine kendiniz alıp boyayacaksanız küllü kahveler (mesela: www.rossmann.com.tr ama marka önermiyorum, anlatmaya çalıştığım rengi arayınca bunu buldum) daha iyi sonuç verebilir.

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık