Değerli ses teknisyenleri,

Diyelimki bir gürültü kaynağına yakın bir yerde yaşıyorsunuz. White noise cihazı mı yoksa gürültü engelleyici kulaklık mı tercih ederdiniz?

Kullanıp beüendiğiniz marka model varsa lütfen buyurun.

 

Ben gurultulu yerlerde odaklanamadigim icin zamaninda ayni soruyu burada sorarak gurultu engelleyici kulaklik almistim. Iki yili askin suredir odaklanmam gereken her anda kullaniyorum (cogu zaman gun boyu) ve oldukca memnunum.

Aldigim kulaklik:
us.soundcore.com

okuyamıyom ben ya

gürültü kaynagının niteligine baglı bir durum bu. mesela bu gürüntü evde mi iş yerinde mi var ? gürültü niteligi nedir. darbeli sesler mi (iş makinesi sesi) yoksa tek düze sesler mi? ( araba sesi , çamaşır makinesi sesi)
sesi engellerken aynı aynda müzik de mi dinleyeceksiniz? bu soruların cevaplarını yazarsanız yardımcı olabiliriz

limonlu eksi

Gürültü kaynağı: anaokul+ilkokul
Gürültünün konumu: ev (evden çalışıyorum)
Gürültünün niteliği: Çığlık ve diğer yüksek desibelli çocuk sesleri
Sesi engellerken: Müziksiz engellese mis, ama müzik de dinlerim arada.

biryazgünü

gürültü engelleyici kulaklıklar sürekli gelen uğultu, cızırtı gibi sesleri engeller, çığlık seslerini engelleyeceğini düşünmüyorum. eğer kiracı değilsen ses geçirmez cam taktırabilirsin.

durbidakka

airpods pro 2 kullanıyorum gürültü engellemesini tavsiye ederim. çok uzaktan gelen gürültüler için sesini bayağı düşürüyor. yakındaki gürültüleri de bayağı engelliyor. şöyle tarif edebilirim gürültüsü eksik olmayan bir fiorinoda 5 kişi bir yere gidiyorduk. kenara geçtim ve kulaklığı takıp gürültü engelleme moduna aldım müzik de açarak, kendimi soyutlamış oldum.

daha iyi fiyatlara daha iyi işler çıkaran cihazlar da vardır çok piyasasını bilmiyorum ama iphone kullandığım için tercihim bu yönde oldu benim

bravoteam
1

mobil görünümden çık