[q]
(3) 

televizyon

sparkle kiddle #1573432
Merhaba,

55 inç bir tv alayım diyorum. Fitrem sadece bu olunca da kayboldum. Ambilight özelliğini seviyorum ancak şu anda emin olamadım. şu çok iyi, bunu aldım mükemmel, şöyle bir şey var f/p vs. dediğiniz bir marka model var mı? Samsung'a bir tık mesafeliyim. Fiyat aralığı geniş ama yirmi bin civarları makul gözüktü gözüme. evet.


 

O fiyat seviyesinde sanıyorum ki 100 hz tv yoktur. Dolayısıyla ne alırsanız alın birbirine benzer olacak. Philips pek tavsiye edilmiyor, çevremde de arızalananlar duyuyorum, o yüzden ben olsam Samsung, LG, belki TCL bakardım. Mümkünse (varsa) direct led olanlara.

orient blue

Merhaba. Anlamam etmem. Yakın zamanda tv almadım. Bugün tesadüfen twitter'da TCL'de bazı internet satıcılarının bozuk ürün sattığını, kuruluma gelen ekibin hasarlı ürüne kullanıcı hatası olarak rapor tuttuğu ve kişileri mağdur ettiğini okudum. Bir çok kişi aynı şeyi yazmıştı. Benim tweetini okuduğum kişinin flood'unu oaylaşacaktım fakat nedense silmiş. Twitter'da tclelectronictr diye aratabilirsiniz. Bence her ne alacaksanız tv'yi online almayın

birşeylersoracağım

ben çok araştırdım ya samsung ya da LG tavsiye ediyorlar. Teknosanın outletinden (online) aldım gayet memnunum.

hobarey
1

mobil görünümden çık