Spor salonuma gitmek için aşırı tembel, miskin bir halim var. Menisküs yırtığım da mevcut. Kondisyon bisikleti kilo vermek için ideal midir? Tavsiye eder misiniz? Yoksa koşu bandı mı?

Bir de diyet konusunda da çok iradesizim. Sadece sporla olacak iş değil sanırım doğru mu?


 

Aslında sadece diyet isi. Evrimsel olarak da aktivite ile fazla kalori yakmamak normal çünkü hayatta kalmazdik.

Sadece diyet yapsaniz bile olur. Sadece baklava yeseniz bile kaloriniz harcadiginizdan azsa kilo vereceksiniz. Spora gerek bile kalmayacak. Günlük yaptiginiz bisiklet olsun 300 kalori 1-2 saat yaparak. 2 baklava kalorisi, o kadar düşük.

logisticsmanager

Sadece sporla asla kilo veremezsiniz.

Rahatınızın kıymetini bilin. Oturun oturduğunuz yerde.

Ayrıca şöyle bir şey de var.

twitter.com

Mirket

Direkt göbekten kiloyu götüren en büyük faktör 5ten sonra yememek, unlu şekerli gıdaları bırakmak, baslarda zorlanıyorsun ama ben yapabildiysem -eğer bir rahatsızlık yoksa- herkes yapar diye düşünüyorum. Dr. Ayşegül Çoruhlu'yu takip etmenizi öneririm. Ayrıca cocuklarda zeka geriliğinden tut kanser yapan katkı maddeleri içeren hiçbir paketli gıdayı kullanmıyorum, cips delisiysim hepsini bıraktım, arada bitter yiyorum veya haftada bir dışarıda güzel bir tatlı bir de hafta sonu dışarıdan yemek yiyerek ödüllendiriyorum kendimi, insanız sonucta, bir de her gün en azından 45 dk yürünürse bayağı etki ediyor. Bu işin anahtarı gün ışığı azaldığında yemeyi kesmek, ne kadar erken o kadar iyi.

Semi
1

mobil görünümden çık