[q]
(5) 

tv tavsiyesi

biseysorucam #1543920
Merhaba arkadaşlar

TV almak istiyoruz da, samsung lg ve phillips arasında kaldık.

en az 55 inch en fazla 65 inch olmasını istiyoruz ama emin değiliz henüz evi tutmadık çeyizlik alıyoruz yani şu anda. 65in büyük gelme ihtimalini düşünüyoruz sadece.

qled ve oled ekranlar en iyileri sanırım ama bizim bütçemiz 20-25 civarında ve buna giren ekranlarda da yenileme hızı 50 falan. bu da önemli diye biliyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir model vs var mıdır? fp açısından iyi

 

merhabalar, yakın zamanda biz de sizin gibi bir seçim zorluğu içindeydik. lg oled 55 ekran aldık. memnunuz. ancak siz de araştırmışsınızdır, oled, qled, neoled gibi bir sürü seçenek var. biz memnunuz. bir mediamarkt'a uğrayarak gözlemenizi tavsiye ederim.

rumeli beylerbeyi

Samsungdan şaşma.Philipse sakın bulaşma.Sakın ama sakın.

goodboy3456

Samsung cyrstal uhd serileri gerçekten çok iyi. Bayisine gidin oradan bakın beğendinizi de internetten sipariş edin. Yani kendi gözunle gör oyle al.

goodboy3456

LG'de kampanya var bakmak isterseniz. 20-25 bandının üzerinde fiyatlar ancak iyi bir seçenek gibi görünüyor.

efx

Merhaba, bizde evlenirken 5 sene önce oturma mesafese filan çok kafamızı karıştırdılar ve 55” aldık. Şimdiki aklım olsa 65 veya 75” alırdım size de bunu tavsiye ederim. Bu seviyelerde alacağınız herhangi bir marka sizi mutlu eder. Lg, samsung vb.

Weeze3r
1

mobil görünümden çık