[q]
(6) 

Evde pire görmem:(

gmzo #1534841
Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Dün bahçede yürürken bacağıma kedi sürtündü, az önce BEBEĞİMİN KAŞINDA pire yakaladım. Daha doğrusu yakalamaya çalıştım, beceremedim zıpladı uzaklaştı. Başka görmeden hemen panik yapmayayım diyorum ama ürememe ihtimali nedir bunun? İlaç şirketi bakmaya başlayayım mı? Apartmanın içinde de haftalardır çıkmayan bir kedi var, ondan da gelmiş olabilir, bilmiyorum. Bizim evcil hayvanınız yok.




 

Kedi piresi insana geçmez. Panikleyecek bir durum yok. Evde evcil hayvan yoksa yerleri çamaşır suyu eklediğin yüzey temizleyiciyle iyice sil. Birkaç güne pire mire kalmaz.

himmet dayi

Defalarca evim pirelendi. Dışardaki kedilerden taşıdım, evdeki kedide çoğalıp eve yayıldılar. Ama bu zaman alıyor hemen eve yayılmaz. Bi kez gördüyseniz takip edin, evde kedi varsa dış parazit aşısını tazeleyin, bi de bol bol süpürün. Düzenli süpürmek inanılmaz etkili. İlaçlar bile pireyi öldürüyor ama yumurtasına bişey yapamıyor. Süpürge çekiyor. Her defasında süpürge hazney
sini de temizledim ben.

benim bir gizli bildiğim var

Yerleri çamaşır suyuyla temizleyin. Pire insanda üremez. Ama evde görmeye devam ederseniz bir pire ilacı alıp evi spreyleyin. Sonra havalandırın.

prole

Pire insana bulaşmaz ama bal gibide insanı ısırıp, kanını emer.
Özellikle ayaklarınızın diz altındaki bölgeleri hedef alırlar.
O bölgelerde sivrisinek ısırığı gibi bol kaşıntılı ısırıklar varsa onlar pire ısırığıdır.

les yeux blanches

Korkacak bir şey yok evi aydınlık tutun güneş almasını sağlayın.

beemaker

Tozlu, pis evde hayvan olmasa bile pire ürüyor. Ama kurtulması o kadar zor değil.

Evinizi iyi süpürün temiz tutun. Eğer çoğaldığını hissederseniz o zaman ilaçlatırsınız.

zimbirik
1

mobil görünümden çık