merhaba,

çalışan insanlar sürücü kursuna nasıl gidiyor? ben hafta sonu olur sanıyordum hafta içiymiş dersler. direksiyon kursu günde 2 saat 8 gün toplam 16 saat olacakmış. diğer derslere gitmem herhalde çalışıp geçerim de direksiyona gitmem lazım hiç bilmiyorum çünkü. 1 hafta da her gün işten izin alınmaz ki? nasıl olcak :( bi de toplam 8 günmüş yani bütün kurs çok kısa değil mi. fiyat olarak da sadece kurs ücreti 3000 tl, diğer şeylerle birlikte 4700 oluyor dedi bu fiyat nasıl bilen var mı, kesin pahalıdır burda her şey pahalı...

akşam dersi oluyor mudur acaba onu sormadım. olsa söylerdi herhalde çünkü çalışıyorum ben nasıl olacak falan dedim, çalışma saatlerimi söyledim 8-5, söylerdi olsa.

 

başka kurslarla görüştün mü? belki bu kurs sadece mesai saatlerinde hizmet verebiliyordur kendi elemanlarından dolayı. bence çok saçmaymış bu, ben şu ana kadar hafta içi mesai saatinde kursa giden kimseyi görmedim sanırım, hep akşam veya hafta sonu.

direksiyon kursu normal, genelde 15-16 saat oluyor.

der meister

ben gittiğimde hafta sonuydu dersler. hiç sorun yaşamamıştım. öğrenciyken gitmiştim. hafta sonu ders veren vardır başka yerlere sor.

jelly bear

Başka kurs araştırın bence de. Ben de 1.5 sene önce aldım ehliyetimi. Teorik dersler hafta içi aksam 6 gibi başlıyordu. Direksiyon ise hem hafta sonu hem de hafta içi vardı. Hocanın calisma saatlerine göre değişiyordu.

stejerners

Arkadaşım ve onun başka bir arkadaşı direksiyon derslerini hafta sonu alıyor. İkisi de farklı kurslara gidiyor.

olutaklidi
1

mobil görünümden çık