[medikal]
(4) 

Covid pozitif

buzbebek #1504829
Sevgili duyuru,

Uzun zamandır kaçtığım covid sonunda beni de yakaladı. 2 gün yüksek ateş sebebiyke hastanelik oldum. Serum iğne derken eve geldim. Öksürük, vücut ağrısı, halsizlik, tat koku kaybı ve hafif baş ağrısı gibi semptomların tümü maalesef var. İnternette aramaya pek halim yok kendi başımayım elim kolum zor kalkıyor. En iyi ne gelir kendime evde nasık bakabikirim ilaç yiyecek önerileriniz var mıdır? Sağlıcakla kalın


 

Geçmiş olsun. Ben şu vitamin takviyesinden kullanmıştım: www.hepsiburada.com

Faydası oldu mu bilemem tabii ama 5-6 gün sonra kendime gelmiştim.

himmet dayi

bol su için. özellikle çinko olmak üzere, bağışıklık sisteminizi destekleyici besinleri (havuç, ıspanak, brokoli, badem/ceviz, protein bazlı besinler) çok değil dengeli bir şekilde tüketin. ıhlamur / adaçayı rahatlatır.

geçmiş olsun.

altinci nesil caylak

Geçmiş olsun öncelikle.
İlaç olarak parol epey iş gördü. Günde 3 e kadar içebilirsin demişti doktor bana. Aniden inip çıkan ateşe halsizliğe filan iyi geldi. Zaten başka ilaç önermiyorlar sanırım.

Çinko ve d vitamini kullandık onlarında faydası olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bol bol dinlenme dengeli ve sağlıklı beslen filan lazım.

infernalcadre

geçmiş olsun. nefesiniz darlanırsa viks buhuseptil. sürekli bol bol su için ve ılık duş alın. vitamin D ve C ve çinko banko olacak. öğlen 11 ila 12 arasında avuç içleri ve ayak altını güneşe tutup bir kahve için dinlenirken.. bu D vitaminin kanda karışması için iyi geliyor. ve gıdayı asla eksik etmeyin. bulabilirseniz taze zencefil bal limon sarımsak karıştırıp için.

denizmaniaherif
1

mobil görünümden çık