[q]
(4) 

Fransa Vizesi

guguklusaat #1497281
Merhaba, turistik amaçlı Fransa'ya gitmek için vize randevusu aldım. Orada bana iletilen belgede gerekli ek dökümanlar yazıyor. Fakat internette baktığımda burada olmayan bazı belgeler de gerekli gibi listelenmiş bir çok sitede. Mesela şu an bir şirkette çalışıyorum, maaş bordrosu, o şirketin imza sirküleri ve vukuatlı nüfus kayıt örneği gibi belgeler de gerekli midir? Bir de bu dönemde vize çıkması ortalama olarak ne kadar sürüyor acaba deneyimleyen var mıdır?




 

maaş bordrosu istenir, çalıştığınız şirketin imza sirküsü, bazı ülkeler maaş aldığınız bankanın imza sirkisünü de isteyebiliyor(italya),vukuatlı nüfus isteniyor(genelde ıslak imzalı istiyorlar) fransa normal süreçte zor vize veren bir ülke değildi ancak covid sonrası durum ne tam bilmiyorum.

mikahakkinen

listelenmiş belgelerin istisnasız hepsi olsun, olsa iyi olur dedikleri varsa onlar da olsun. yoksa uğraşırsın çok, eksik evraktan döner, bi daha toplamak zorunda kalırsın; vakit kaybı.

Bruce

bütün evrakları hazırla, nüfus kayıt gibi edevletten alacağın evrakları mutlaka barkodlu al. şirketten aldığın evrakları eğer var ise antetli kağıda ve ıslak imzalı al. vize süresinin uzayacağını sanmıyorum. genelde yaz dönemine yakın yoğunluk oluyor. daha önceden fransadan vizen falan var ise daha da kısa sürebilir, 1 hafta bile olabilir.

seyduna6687

çalışan biriyseniz ve turistik gidilecek ise evet bahsettiğiniz belgeleri istiyor. bu dönemde hic başvurmadığım için bilmiyorum.

evimin paspasi
1

mobil görünümden çık