puan biriktirmeme yarar diye almayı düşünüyorum. ama bugüne kada hiç kredi kartı kullanmadım. genelde thy kullanıyorum. sizce almak mantıklı mı? mesela garantinin miles and smilesını.




 

(git: www.eksiduyuru.com)

pccopath

Yılda 25-30 uçuş yapıyordan, ayda 6-8 bin TL harcıyorsan olabilir..

otopsicocugu

bence normalde kredi kartı alışkanlığınız veya kullanımınız yoksa hiç bulaşmayın.
Mil/puan kazanmak çekici ama bunun için kredi kartı rutinine girmeye gerek yok.

burfak

Ben iş sebebiyle senede 2 uçuş yapıyorum ve denizaşırı seyahat ediyorum. Uçak biletlerimi şirketim karşılıyor. Dedim madem gidip geliyorum bir shop & miles kart alayım bari miller biriksin. Onun haricinde kartı hiç kullanmıyorum. Belki harici başka avantajları vardır ama 2-3 senede bana kazandırdığı yegane şey biriktirdiğim miller ile 1 adet filtre kahve makinası ve rondo almak oldu :)

Okuduğum ve araştırdığım kadarıyla belirli bir harcama hacminiz yoksa, spesifik kampanyaları filan da kovalamıyorsanız öyle gökten mil yağmıyor. Zaten kişisel görüşüm bu tür şeylerin harcama ve tüketimi daha da artırdığı yönünde.

burka

Otopsiçocuğu haklı. Çok uçuyorsan, çok harcıyorsan (8-10 bin üzeri), kazanacağın puanları da gezmek için kullanacaksan mantıklı. Yoksa kart ücretleri gerçekten astronomik (neredeyse aylık 20 lira falandı en son)

roket adam
1

mobil görünümden çık