bu olayı hiç sevmiyorum iphone 5ten beri iphone kullanıyorum şu anda 8 sahibiyim. telefonu yükseltmeyi düşünüyorum ama çentiksiz ekranlı iphone 8 üstü model bulamadım. var mı?




 

Centiksiz iPhone yok. Belki iPhone 12 centiksiz cikar.

crown

Yok. Ama o çentik dert edilecek bir şey değil. Yaklaşık 2 yıldır 10 kullanıyorum. Çentik olmasa elbette daha iyi olur ama çentik var/yok artık çok fark etmiyor benim için.

himmet dayi

ben anlamıyorum noluyoki çentik olunca? telefon ağır mı oluyor? hayır. pil çabuk mu bitiyor? hayır. telefon çekmiyor mu? hayır. e ne o zaman? sizin telefonu kullanmanıza engel olan ne mesela çentikli ekranda? ben hem i8 hem ix kullanıyorum biri çentikli biri çentiksiz. ama ikisi de aynı. kullanım açısından bir fark yok

donisse

iphone 9 (ya da SE 2020) çıkacak. ona geçersiniz. tasarım olarak iphone 8'in aynısı, ancak işlemcisi, kamerası vs. yenileniyor.

yakın zamanda çıkacağı söyleniyor.

avianthem

iPhone 9 ve 12 birlikte çıkacak diye bir söylenti var.
Sizin gibi, benim gibi çentik sevmeyen arkadaşlar için 9 u piyasaya süreceklermiş diyorlar. Bakalım beklemedeyiz. Ama eğer iPhone 9 öyle çıkmazsa 12 ye yükselteceğim ben de. Çünkü iPhone 8 in performansı 11 e göre çok çok aşağılarda kaldı. model yükseltmenin zamanıdır 8 için. çentikli veya çentiksiz yeni model her halükarda bunları tokatlayacaktır.

andoreii
1

mobil görünümden çık