Dil kurslarının durumu nasıl şu anda, kursu dondurma hakkı tanıyorlar mı yoksa dersler online mı yapılıyor? Bizim kurs erteleme olmaz online yapılacak diyor gerekçesi de bütün kurslarda durum böyleymiş.




 

şu an bir belirsizlik hakim.
londra'dan bildiriyorum buradaki kurslar bile dondurmadı. online yapacağız dediler geçtiler ama online da yapamıyorlar. kurs materyallerini gönderip çalışın bunlara sorunuz olursa gönderin diyorlar.

nedeni ise öğretmenlerin de evde olması. açıkçası şu an kimse takmıyor durumu ama bence durum ciddi. iade yapmayacaklarını öngörebiliyorum ama böyle mi olmalı bilmiyorum.

kurslarda çalışanlar da insan yani onların maaşlarını alabilmeleri de sizin sayenizde oluyor. para iadesi veya dondurma olduğunda nasıl olacak vs..

gerçekten tüm kurslarda durum böyle. dünyada bile..

ozdek

Fransız kültür online eğitim ya da dondurma olarak seçenek sundu.

signore

Cok bilindik bir kursa gidiyorum. kayıt dondurma ve online izleme seçeneği var.iptal etmek de isteyebilirsin ama iptal edince ciddi bir para talep ediyorlar. Iptal etme parası, katıldığın derslerin parası kitap parası net parası derken zaten 1.5k oluyor zaten kurs da 2.5k. Açıkçası köy kurnazlığı yapıyorlar ama ne diyebilirsin işte. Koronanin cezasını müşteriye kesersen . Gün gelir müşteri de sana gerekeni yapar.

opitseri
1

mobil görünümden çık