fiyat/performans ürünü olacak, yeni gelin evi imajı yaratmayacak, sade, şık, abartısız ve gösterişsiz bir salon takımı arayışındayım. piyasadaki klasik markalar harici bir de sitelere bakalım diyorum ama orası da ayrı bir dünya bir kaç marka tavsiyesi alırsam daha iyi olur gibi. öneriniz varsa alırım bir dal.




 

biz istanbul'a asaş'tan aldık. memnunuz.

mutantking

sitelerde baloğlu mobilya. www.baloglumobilya.com.tr

bizim tercih etme nedenimiz masif ürünler üretiyor olmasıydı. masif ürünleri satan firmalar arasında fiyat/performans olarak iyiler. ama gidip sunta/mdf 3. sınıf ürün satan bir yerle karşılaştırmamak gerekiyor. hazır markaların çoğu suntacı. sıkıştırılmış talaşa milyorlar istiyorlar. biz yatak odası takımı aldık burdan. ilerde ev alabilirsek kendimizi oturma odası flnda alırız kesin. sadece sitelerindeki ürünlerini referans almayın. gidip görün. birazda kaliteli yerel iyi iş yapan üreticiyi desteklemek lazım diye düşünüyorum büyük suntacı firmalar yerine.
güncel fiyatları bilmiyorum abarmış olabilir.

morcivert

Siteler'de gittiğim yerlerde gördüğüm mobilyalar hep gözlerimi kanattı, çok çirkin zevksiz şeylerdi, zarif bir şey kendim hiç görmedim. Arkadaşıma sordum, onun önerileri tepe, zebrano, casa, saloni, origami. Bunları kendim gidip görmedim ama tepe, zebrano ve casa'nın ürünlerini iyi diye biliyorum. Biraz pahalı olabilir.

pati

Sitelerde fp ürünü veya özellikle iyi esnaf bulmak zor. Bellona, Mondi veya istikbal alırdım. En olmadı moda life.

Topalordek
1

mobil görünümden çık