Bi kaç yıl önce Unity üzerinden galiba C# ile oyun yapmaya çalışıyor baya da eğleniyordum, ben şimdi bu eğlencemi bir kademe yukarı çıkartmak istiyorum. Galiba Fron End Developer(ne kadar meşakatli ve zor bir kulvar olduğunu biliyorum) diyorlar benim uğraşmak istediğim alana, ben şimdi diyorum ki; HTML5 ve CSS3'e bir giriş yapayım, sonrasına bakarız. Acaba izlediğim yol doğru mu? Yani dur kardeş, sen önce bi C ne bileyim C++ öğren sonra bakarsın o işlere mi deniyor? valla bilen birisi bi yol haritası çizse ne iyi olur.




 

(css ve html5) ile (c, c++ vs.) çok ayrı dünyalar, eğer backend dili öğreneceğim deseydin algoritma öğren onu öğren bunu öğren c öğren c++ öğren yok assembly öğren derdik ama öyle bir durum değil seninki.

bodoslama dalabilirsin css + html5'e

yalnız front end sadece html5 + css ile bitmiyor, oturup javascript öğrenmek gerekiyor. sonra popüler javascript framework'lerini öğrenmen gerekiyor. en azından bir iki tanesini seçip ona yoğunlaşman gerekiyor.

aziz dostum jack

şöyle bir şey de yardımcı olabilir:

codeburst.io

xiii

front end yazacaksan html,css, javascript ile başlaman doğru ve yerinde bir hamle. sonrasında popüler bazı frameworkleri öğrenebilirsin üzerine koymak için. C,C++ a falan ihtiyacın yok. soruların olursa yazabilirsin.

greenshadow
1

mobil görünümden çık