[q]
(9) 

beşiktaşlılar

füt #1353514
çok takip edemiyorum ama beşiktaş şampiyon mu oluyor?

eksiup.com

asdsdgfa

 

Bu akşam erkek kızı yakalar. :)

Sonra erkek kamyona binerse erkek şampiyon. Kamyon yeterince hızlanırsa şampiyon 8taş :)

İmza: kralsaray

Hahagsjjs

baldan kaymak

Beşiktaş'lıyım, şampiyon olmamız için gerekenler :

galeri13.uludagsozluk.com

kimlanbu

bjknın şampiyonluk ihtimali yüzde 10sa bile taraftar şampiyonmuş gibi havaya giriyor, herşeyi uçta yaşıyorlar. her şeyleri uçta hep en mağdur ve en çok çeken takım olarak kendilerini görürler.

mikahakkinen

Besiktas basaksehir’in olasi bir puan kaybinda tum maclarini kazanirsa sampiyon oluyor. İhtimal %10 falan degil yani.
Ben yine dusuk goruyorum sansimi ama kimsenin uclarda yasadigi yok. Bos konusmayin ezbere.

Deathrow

Beşiktaş kalan maçlarını kazanır Başakşehir kaybederse şampiyon olabilir ancak. Kamyon hızlanır bize çakarsa hamile bırakır 8taş diyenlere bakmayın...

Boris

besiktas galatasaray'i yener, galatasaray da basaksehir'i yenerse 3unun puanlari esit oluyor. besiktas ve basaksehir'in ikili averajlari ayni, bu haftaki maclar sonunda da normal averajda da yakaladi ve attigi daha fazla yani basaksehirin ustune cikiyor., ve besiktas ikili averajda galatasaray'in onunde olmus oluyor. yanlis hesap yapmadiysam uclu averajda da besiktas birinci oluyor(4 macta 3 galibiyet).

yani kisaca geri kalan maclari ihmal edersek, besiktas galatasaray'i yenerse, galatasaray da basaksehir'i yendigi takdirde sampiyon besiktas :) cok da dusuk bir ihtimal degil bence. besiktas sampiyon oldugu iki senede de galatasaray'i deplasmanda yenmis. gecen sene yense yine sampiyon olurdu. bu sene de yenerse yine sampiyon olur.

crucio

bjk'nin şampiyon olma ihitmali çok düşük. geçen seneki fenerbahce gibi. o kaybedecek o olacak dıdısının dıdısı yani.

Neill

Beşiktaş'ın şampiyon olması için dıdısının dıdısı gerekmiyor aslında. Beşiktaş kalan her maçı kazanırsa şampiyon oluyor. Tamamen kendi elinde ama GS deplasmanı olması problem biraz tabi

nundu
1

mobil görünümden çık