[q]
(5) 

notebook tavsiyesi

emfuzi #1311153
merhaba arkadaslar

simdi soyle bir problemimiz var, 17-18 yaslarinda bir kardesimiz var, universiteye baslayacak kiz kardesimiz. annesi de hediye olarak notebook alacak. kardesimiz de ince olsun ve uzunca bir sure idare etsin istiyor. tek sartimiz ince olmasi. zaten kiz cocugu oldugu icin oyle oyunla gta ile cs ile falan da isi olmayacak. film izler muzik dinler facebook youtube girer falan diye tahmin ediyorum

gecenlerde asagidaki modeli gormus begenmis bana sordu. ben de sadece 128 gb ssd oldugu icin alma dedim. tamam performans iyi olacak da depolamasi yetmeyecek. yaninda ayrica harici hdd falan ugrasacak. ssd cok elzem degil yani ama hafiza onemli.
www.teknosa.com

butcemiz de 2500 tl civarinda. ince olmasi kriterimiz, islemcisi vs de hizli bir sey olursa tadindan yenmez. bunun disinda her markadan oneriye acigiz. ama ultabook, zenbook, ideapad vs tarzi ince bir cihaz olmasi lazim.

tavsiyeleriniz nedir?

tesekkurler

 

Sadece bunları yapacaksa iPad.

sta

Word excel lazım olur illa, tablet almayın bence. Sizinki biraz pahalı sanki o özelliklere göre :/ hem uzun süre gitmez gibi duruyor.

Bu nasıl? Freedos olduğunu baştan belirtiyim.

www.hepsiburada.com

mor.inek

oyun oynamayacak internette gezinecekse 128 gb gayet de yeterli bu arada.

lifeframe

harddisk kapasiteleri onemini yitireli cok oldu. download donemi bitti artik. cogu kisiye sorsan en son ne indirdigini hatirlamiyordur bile.

ssd olsun ama ozellikleri bi tik arttirin.

tablet verimli degil bu arada

brkylmz

Hp stream 14. 64 gb emmc disk 1.6 ghz işlemci var üzerinde. Gittigidiyor da 1299 lira.

Telcontarin
1

mobil görünümden çık