olmaz diyorum bu mallar anlamıyor. iş arkadaşım sucuk almış gelmiş. yok afyon'dan gelmiş adam kurutmadan gönderiyormuş. diyorum adam tavukla karıştırmış. kabul etmiyorlar, laf da anlamıyorlar.




 

"Bana 100 kilo yollasın o zaman" de. 2 katına satarsın.

noluyo yaa

Kendisi satiyorsa dusuk maliyetten satabilir bence

balpolen

35 liraya sucuk mu olur abi? Etin kilosu ne kadar haberi yok mu arkadaşın?

Boris

Sanmıyorum ya en son kilosunu 56dan mi ne aldık. Ben de birşeyler karıştırdığını düşünürdüm.

damla sakızlı dondurma

Afyon'da güvendiğim birkaç marka sanırım kilosu 44 liraya satıyordu en son. 40-50 tl arası doğrudur güvenirim. İstanbul'da aynı sucuğu 70 liralara satıyorlar ama küçük şehirde ve üretim yapılan şehirde olay biraz daha farklı.

nhk ni youkosu

Afyon'dayım, 42-44 lira arası fiyatı var. Tanıdık olduğu için 38 liraya veriyor.

Cumhuriyet ile falan kıyaslarsanız, onlar uçmuş zaten markalaştıkları için. Kasap sucukları tanıdık değilse 40-50 arası.

akatreil

Sucuk dediğin bileşim yüzde 100 et değil ki zaten. İçinde baharatıydı, çemeniydi, sarımsağıydı, suyuydu derken bence normal. İçine bonfile konmuyor bunun kıymanın kilosuda 30 lira.

goodman

Olmaz

gozu acik sevisen yahudi

goodman +1

bana da olması gereken fiyat o gibi geldi. hem kurutulmamış, önemli bir kısmı hala su. bir de fermente sucuk mu yoksa ısıl işlem görmüş sucuk mu ona bakmak lazım. normalde sucuk yapıldıktan sonra yaklaşık 3 hafta (yanlış hatırlamıyorsam) bekletilip fermente olması, yani içinde laktik asit bakterilerinin çoğalıp sucuğa o karakteristik, ekşi aromasını vermesi sağlanır. 3 hafta beklemek istemeyen üreticiler sucuğu üretir üretmez ısıl işlem uygulayıp piyasaya sürer. tadı da o kadar güzel olmaz. bekleme aşaması olmadığı için ısıl işlem uygulanan sucuk daha ucuza mal olur.

pitjantjatjara

imkanı yok olmaz. daha geçen gün kasap bi arkadaş kendi evinde yemek için yaptı da, 38 tl'ye maloldu. uzak dur o arkadaşından.

elinde tivit

yerken ağzında kişner.

naksidil

Niye olmasın ya. Ben evde yapıyorum yarı yarıya yağ zaten sucuk dediğin. Bir de baharat ilavesi vs. O fiyatlara gelir.

mithrilfender

Disinin arasina toynak parcalari kacar

proletarier aller lander vereinigt euch

talaşlar boğazında kalır

pgup

olur tabi. ideali o kadar. sucuk eşittir kıyma ve diğer şeyler

gameofannen

Yahu arkadaşlar dedikleriniz zaten minimum maliyet. Bu adam babasının hayrına mı yolluyor sucuğu? Para kazanmayacak mı bu işten? Emek vermiyor mu? Kim 50 liraya ürettiği şeyi 50 liraya geri satıyor?

Boris

Afyondan tesislerden 3 kangal sucuk aldık 1,5 kg gibi tuttu 99tl verdik.

kedimbitmis
1

mobil görünümden çık