(4)
Pasoligim yok bu akşam maç izlemek istiyorum
diye yazdim ama hep yalan
Hanımla dedik ki akşam bjk maçını izleyelim. İkimizin de pasoligi falan yok. Şu an itibarı ile ne yapabiliriz mesela?
Hanımla dedik ki akşam bjk maçını izleyelim. İkimizin de pasoligi falan yok. Şu an itibarı ile ne yapabiliriz mesela?
0
diye yazdim ama hep yalan (
10.02.18)
internet sitesinden başvurup, yıllık aidatı ödedikten sonra stad girişlerindeki gişelerden 'tek kullanımlık' passolig alabilirsiniz.
www.passolig.com.tr
0
elorelia+1
maça gittiğinizde eski usül gişeden tek kullanımlık bilet alıyorsunuz, bir parça daha erken gitmek iyi fikir olabilir. normale göre 20 dk kadar erken mesela.
0
İnternet başvurusunu yapın hemen onaylanıyor. Daha sonra bileti alın. Telefonunuz uygunsa, Telefona uygulamayı indirip girebilirsiniz. Ya da arkadaşların dediği gibi tek geçmişlik pass kart alacaksınız
0
intihar etsem de kendime gelsem
(
10.02.18)
şu an 2. kategoriden daha aşağısında bilet yok haberiniz olsun.
yukarıda söyledikleri şekilde passolig başvurusunu yapıp bilet aldıktan sonra akıllı telefonunuz varsa tek kullanımlık biletle uğraşmanıza gerek kalmıyor. mobil uygulamadan barkodu okutup geçebilirsiniz.
0