Netfix'te dizi olan
Genel konu nedir? İzleyeyim mi, beğenir miyim?

Ne beğendiklerim: game of cards, person of interest, homeland, game of thrones, sherlok

 

izleyin, her bölümü birbirinden farklı. genellikle teknolojik yenilikler kaynaklı, biraz rahatsızlık verici yakın gelecek ihtimallerini gösteren hikayeleri var.

Rudy Baylor

İnsanlar Black Mirror'ı teknoloji korkusu olarak görüyor. Ben gelecekte geçen teknoloji soslu durum korkusu olarak görüyorum. Dizi beğenilerine bakılırsa seversin. 4. Sezonda bazı temalar fazla tekrar etmeye başladı, ondan sıkılabilirsin.

Bir de ilk bölümden değil de 15 million merits bölümünden başlamanı öneririm. S1E1'e bir süre bulaşma ortalardayken izle.

cleric

Teknoloji-bilinç etkileşimini konu alıyor, tema distopya. İzle.

Adramelekhh

1 bölüm izle beğenip beğenmeyeceğine kendin karar ver bence.

dedim ben sana

Seven de var nefret eden de.ama izlediklerine yakin kalitede boardwalk empire,the missing, night of, the newsroom u onerebilirim.

fatih in fedaisi

gereksiz uzun, çok daha kısa aktarılabilecek basitlikteki senaryolara, çok da komplike ve üzerine çok düşünülmüş olmayan fakat öyleymiş taklidi yapılan distopya hikayeleri üzerine bir dizi. belli bir standartı tutturdukları için çekimler ve prodüksiyon konusunda çok dikkatliler. fakat fazla bir şey yok içeriğinde. ben gerçekten buna ''woaaw yaa'' gözüyle bakan kimselerin zekasına şüpheyle yaklaşıyorum.

bunu izleyeceğime illa bir distopya sci-fiction'ı izleyeceksem bunun bölümleri kadar blade runner izlerim.
www.youtube.com

çaykovski

sadece ilk sezonu izledim, sözlükteki yorumları falan okuyup beklentiyi yükseltme. kötü dizi değil ama çoğu teması bana bayık geldi.

çaykovski +1

doxanikee
1

mobil görünümden çık