[q]
(7) 

imax 3d nasıl?

clones #1153580
İstanbul Akasya'da varmış normal 3dden farkı nedir? Farkı çok yoksa sırf onun için o kadar yol gitmek istemiyorum.




 

eşşek kadar büyük ekran ve daha kaliteli ses. yeterince farkı var.

washe

Kesinlikle parasına ve zahmetine değer, tabi sıkışık trafikte 2 saat yol gitmeyin ama makul ise ve sevdiğiniz bir filmi izleyecekseniz kesinlikle gidin. Arkalardan iki üç Sonraki sıralarda izlemek daha da bir keyifli oluyor.

cgtto102

aslında imax'in esas olayı 3d'si değil. görüntüden ve sesten kaynaklanan yaşattığı tecrübe. misal interstellar 3d verilmemişti, fakat daha en az 6 defa aynı filmi bir şekilde izlemişimdir, orada izlediğim gibi değildi hiçbiri.

awareim

imax ve 3D bambaşka şeyler. "imax in olayı 3D'si değil" deyince sanki 3D imax özelliği anlamı çıkıyor. yok öyle bir şey.

washe

imax 3d çok güzel bir şey olsa da her filme değmiyor. örneğin rogue one'ı imax 3d yapmıslar ama cok basarısızdı, anlamadığım bir takım netlik sorunları vs vardı ancak iyi çekilmiş filmlerde daha iyi olabiliyor.

proletarier aller lander vereinigt euch

3d'lerin hepsi kötü, hala tatmin eden bir teknoloji değil, kötü 3d yerine 2d'de izlemek daha iyi, bu imax için de geçerli, hatta imax'de 3d filmler gözlükten dolayı perdede daha küçük oluyor, 2d'de devasa perde ile izlemek daha iyi bence.

gezegen olan pluton

Filme gittim. İmax iyiymiş de 3dsi kötüymüş. Zaten oldum olası sevemedim şu teknolojiyi.

clones
1

mobil görünümden çık