Satın alır mıydınız?

1 tb'lık bi harddisk mesela.250 lira. zaten harddiskler 180-200 lira.

250 lira vererek hem harddisk hem de 500-1000 tane film/dizi sahibi olunacak yani. Filmler ve diziler de popüler ve imdb listeleri baz alınarak yapılsa.

 

alırdım ama film ve dizilerin listesini görmem lazım.

greyback

kaliteli filmler varsa alın. dediğiniz gibi imdb ya da belli yönetmenlerin filmi esas alınıp yüklendiyse gönül rahatlığıyla alınır.

umarım recep ivedik vb. filmler yoktur.

haistre

Alırım.

Polaroid

yok almak degil ben satmayı düşünüyorum :D harddisk başına 70-80 kâr koyarak. satılıp satılmayacagını merak ediyorum sadece.

filmler ve diziler de belli yönetmenler ve imdb listeleri baz alınacagı gibi malesef yerli film kontenjanı da olacagı için yine de güncel film olarak 3-5 benim de pek sevmedigim film olabilir.

Dimi

güzel fikir. alınır yine de. ama nerede satacaksınız ki?

haistre

yakın zamanda sıfır harddisk almasaydım kesin alırdım.

hatta vereyim harddiskimi 50 tl'ye doldur :)

juninho77

feci bir arşiv gerek ve kategori kategori seçme şansı vermen lazım.
iş olarak seni çok zorlar. 70-80 değil 100 için o kadar listeden seçtirteceksin, satacağın harddisk'e yükleyeceksin ve kişiye ulaştıracaksın... ben yazarken değil düşünürken üşendim...

farklı harddiskler yapıp hazır şekilde satarım dersen, alelen bunu yayınlaman mümkün değil çünkü yasal değil. buradan bulacağın 3-5 kişi de seni kurtarmaz...

qxgviper

Eskiden yapiliyordu (korsan cd zamanlarinin hemen sonuna dogru) alacak kisiler hd yi.gonderiyor kargo ile filmleri kopyalayip gonderiyorlardi falan sonra torrent cikinca bu isler oldu.

selam
1

mobil görünümden çık