ne iyi geliyordu?
sabah lansor içtim ama midemin huyunu biliyorum. 4-5 gün kendini hissettirecek.
nasıl besleneyim

teşekkürler

 

cahil yorumu:

mideni iyi hissettirecekten kastın mideni yormayacak yiyecekler diye düşünüyorum, öncelikle başta bol yağlı yiyecekler, kızartmalardan'dan uzak dur ve tabi ki alkolden, ayrıca süt ürünleri de bir çok insanın midesini yorabiliyor.

neler yemeli dersen zeytin yağına önem ver derim, yeşillerin çoğu, özellikle haşlama sebzeler. bol bol su iç, tıka basa yeme, bir de üzme kendini bu kadar ^^

Apocalypse

antepsin şurup al 10 liraya. günde 4 sefer(sabah öğle akşam ve yatarken) aç karnına bir tatlı kaşığı kadar iç. 4-5 gün boyunca.

nickimin hakkini veremedim

üzüntüden oluşan mide ağrısına en iyi çözüm birkaç arkadaşla görüşüp kafayı dağıtmak.
(iki gün önce test edildi onaylandı)

onun dışında yağsız yiyecekler, haşlanmış patates vs de iyi geliyor.

bipolar

hemen ilaçlara sarılma derim ben. madem üzüntüden olduğunu düşünüyorsun seni üzen şeyden kendini koru. Benim midem de ara ara beni çok rahatsız eder. neden böyle olduğunu zamanla daha iyi anladım. sucuk, kızartma, kola, uzun süre aç kalmak, tıka basa yemek, içinde koruyucu olan tüm paket ürünleri yedikten sonra midem çok kötü oluyor. ev yoğurdu ve suyu, kayısı kıvamında yumurta, kayısı, bey pazarı maden suyu, mercimek çorbası, sızma zeytin yağı, tıkınmadan az az yemek, akşam serinliğinde yürümek iyi geliyor.

for day to break
1

mobil görünümden çık