mesela çıktım dışarı. girdim alışveriş mağazasına, sonra bayan ayakkabı reyonuna girdim. burada spor ayakkabıları incelerken ben çevreden garip garip bakanlar olur mu? sadece ayakkabı değil mesela bi çanta bakarken falan... nasıl bakabilirim ben bayan reyonundaki çantalara yavv??????




 

bnde hep senn gibi tereddütte kalıyorum çok zaman. ama iç çamaşırlarına bakmadığın sürece kimse "neden bu herif bayan çantalarına bakıyor, için de ukte mi kalmış acaba" falan demiyor. yda bakışlarıyla kesmiyorlar.

dahinnotha

garipmis. basbayagi bakacaksin iste. ben gomlek alirken ayni boyutlarda birinden rica etmistim, denettirmistim. buyuk geldi gozume mesela hatun giydikten sonra, degistirdim. nedir yani?

osuruklu

başka bi kızla git, hem de seçmene yardımcı olur. çünkü dediğin şey benim de başıma geliyo, millet kenardan öküz öküz izliyor "bu kadın reyonunda ne yapıyor" diye.

* soru sormuşsun ama ben "benim de başıma geliyor" diye atlamışım biraz:) dediğim gibi bakan mutlaka olur. önemli olan senin rahatsız olup olmaman...

bullet-tooth

iç çamaşırı bile alırım valla istedikleri kadar garip garip baksınlar umrumda değil

argent dawn

garip garip baksinlar sanane ki. akli basinda insan zaten senin yaptigin seyi de takmaz, kiz arkadasina alabilecegini de dusunup gecer. zaten magaza calisani da gelip sorar durumu ve yardimci olur genelde. illa takintiliysan yaninda bir kiz ile gidebilirsin dendigi gibi.

ermanen

rahatsız oluyorsanız direk tezgahtardan yardım isteyin, onunla beraberken kimse bakmaz. tezgahtardan sıkılıyorsanız da her sorduğunuz şeyi almak zorunda değilsiniz, rahat olun.

sotw

hiç tanıdığım kız arkadaş yok burada. üniversite için başka şehirdeyim ve bizim sınıfta da kız yok neyse. dediğiniz gibi mağazadaki bayan görevlilere anlatırım durumu onlardan yardım isterim.

baba yorgun

koluna çantayı tak
garip garip bakanlara dönüp
ay yakıştı mı ayolll de.
hemen kaçarlar :)

kediebesi

öyle yapayımda sonra alacağım hediyeden de olayım di mi :)))

baba yorgun

neden? böylece başkasının işine burunlarını sokmamayı öğrenip utanırlar belki :)

kediebesi
1

mobil görünümden çık