...ve tamamen insani bir yönde ele alabilecek, yorumlayacak, yol gösterecek biri var mı, böyle birini arıyorum?

* +30 olmalı.
* adil düşünmeli.
* iyilik, dürüstlük, vefa, feda, sabır gibi erdemlere hepimiz gibi hatalar içinde olsa da inanmalı. yani inançlı olmalı.
* hayatında özür dilemesini bilmiş, hatalarıyla yüzleşebilmiş, benimle birlikte mezara gidecek sırlarım var diyebilen biri olmalı.
* kendi hayatındaki en büyük acıyı düşünerek benimle empati kurmalı.
* yargılamadan sadece anlamalı, en azından buna meyilli olmalı.

konu benim için çok önemli. elbette böyle bir konuyu konuşacağım bir insan var hayatımda. ama beni hiç tanımayan ancak kriterlerimden yola çıkarak tamamen tarafsız birinin gözüyle bakabilecek ve dolayısıyla iyi niyetli bir biçimde çözüme katkı sağlayacak biri daha vardır belki diye düşündüm. lütfen duyurumun altına mizah, ironi yapılmasın. rica ediyorum.
şimdiden teşekkür ederim.

 

bir tek +30 değilim, diğer söylediklerin mevcut. anlatmak istersen dinleyip yorum yapabilirim.

dead and broken

inançlı değilim, saydıkların inançlı olmayı gerektiren şeyler değil. mezara giden sırlarım olmadı, öyle olsa kendimle yüzleşmem zor olurdu. bu saydıklarının hepsini yaparım, o nedenle bana çok dert anlatıldığı olmuştur, ama sonra kaçan da olmuştur. intiharsı bir haldeysen belirt, değilsen söyleyeceklerim hoşuna gitmeyebilir.

ve burası sağlıklı bir yer değil, eğer bana anlatmayı seçecek olursan şunu bil ki söylediğin her şeyi doğru kabul ederek konuşuyor ve konuşurken sadece bunlardan yola çıkıyor olacağım ve eksik güdükleri olan bir insan olarak benim de anlama kıtlığım olabilen yerler olacak. ancak bu ikinci sorun herkeste var. yani buradan duyduğun sana fazla bir şey anlatmaz, yine de istersen anlatabileceğin kimselerden biri de benim. kendi sırrımı mezara götürmem seninkini götürebilirim.

godoşu beklerken

sağ olun arkadaşlar. eksik olmayın.

buradan bir arkadaşım meselemi dinleyebileceğini söyledi.

lazarus

biri dinleyecek ve diğerleri kendilerini boşuna yormasın, anlamına geliyor son yazdığınız. size yeterse nyema problyema.

tedirginlik hucresi
1

mobil görünümden çık