[]

Yeni açılan kafe nasıl doldurulur?

Öğrencilerin çok olduğu bir bölgede ama ana caddede değil. Ben derim ki Hardrock Cafe'nin yaptığı gibi bir iki üründe çok çılgın indirim yapıp sosyal medyada duyurulsun...

Hatta öğrenci yoğunluğu olan bi bölge olduğu için iki kişilik kahvaltı 10 lira gibi çılgın fiyatlar çekilsin, millet yerini öğrenmiş olur, ayağı alışır.

Siz ne diyosunuz?

 
happy hour indirimi yapın. mesela öğlen 12:00-14:00 arası %30-%50 arası indirim.

ankara bahçelievler'de el paso böyle aldı yürüdü.
  • kibritsuyu  (02.09.15 17:41:11 ~ 17:42:11) 
tanıtım süresi olsun. atıyorum 2 hafta. çay ücretsiz olsun. küçük bardakla çayın maliyeti ne ki zaten. sonra bardakları büyütüp fiyatı uygularsınız.


  • icim urperiyor  (02.09.15 19:23:31) 
çay bence zaten yemekten sonra kesinlikle ikram olsun. bence ufak ama önemli detay bu. bi de foursquare'de yapılan check in'lere indirim yapın.check in artar milletin gözü alışır sosyal medyada mekana.


  • hononu  (02.09.15 19:26:55) 
Haaa bir de Walter's Coffee Roastery'de kıyafetlerle poz verme olayı var ya. O viral reklam oldu sosyal medyada. Öyle milletin yanında fotoğraf çekilmek isteyeceği bir şey falan olsa süper olur aslında... Ama ne olur? :)

Melih Başkanın dinozorlarından mı yaptırtsak?
  • scent of a pastrami  (02.09.15 19:45:22 ~ 19:45:47) 
adres ver gelelim.

www.gununresmi.com
  • floydian  (02.09.15 19:49:11) 
Öğrenci kimliğini gösterene hatrı sayılır bir indirim. %30-40 civarında. Öğrenci tayfası yemeyecekse de indirimi görünce yer, içmeyecekse de içer. Koşa koşa gelirler.

Bir de sosyal medyayı etkili kullanmak. Artık orası Size kalmış.
  • yirmisantim  (02.09.15 19:49:13) 
Senin elinde mi bilmiyorum ama Zomato'ya ekleyin. Ben şahsen oradan bakarak seçiyorum.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (02.09.15 20:19:54) 
Dekora abanin. Dekora parayi gomun. Dekora verdiginiz paraya acimayin. Ve calisanlariniz kesinlikle mahkeme duvari suratli olmasin.

Mesela saat basi ya da 2 saatte bir rastgele bir masaya icecek hediye edilsin. Alisilmamis kampanyalar yapin. Bir de duvara kahve uygulamasi yapin diyecegim ama gelenlerin ogrenci agirlikli olmasi sikinti.
  • stavro  (02.09.15 20:51:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.