[]

İkametgah Cezından Yırtmanın Yolları

Merhabalar,

Senelerdir ikametgahımı İstanbul'a aldırmamak için anlamsız bir şekilde direndim - 6 senedir İstanbul'da yaşıyorum. Ancak işten ikametgah istediler. Acaba bu ücretten yırtmanın bir yolu var mıdır?

Bir senedir aynı apartmanda yaşıyorum. Mesela geçen ayın faturasıyla ikametgahımı İstanbul'a aldırabilir miyim? Yoksa ne kadar süredir bu evde yaşadığımı öğrenmek için kasıyorlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

 
ceza meza yok edevlet başka bir yerde ikametgahın varsa ben bir hafta önce taşındım diyip fatura veriyorsun o kadar ama ikametgahın yoksa o zaman ceza kesilir.


  • mrthany  (05.08.15 21:08:07) 
20 günlük bildirme süresi var yanılmıyorsam. ona uygun bi fatura götürüp kaydınızı aldırın. ne zaman taşındığınızı söylemeyin. öyle kasıcaklarını sanmam.

biz bi kere günü geçirmiştik de memur uyarmıştı, farklı kayıt girmişti ceza yemeyelim diye.
  • elorelia  (05.08.15 21:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.