[]

en iyi ultrabook

sizce şu an piyasada veya 6 ay içerisinde piyasaya çıkması beklenen en iyi ultra booklar nelerdir?

özellikle pil ömrü ve hız bakımından..


 
Macbook air 13"


  • kilimanjaro  (08.12.14 13:27:29 ~ 13:28:01) 
thinkpad x1 serisine bakmanı tavsiye ederim. x1 carbon modeli bende var gayet güzel.


  • Tears of Devil  (08.12.14 13:27:29) 
Model falan takip etmem ama Lenovo'nun thinkpad'leri iyi. Ben kullanıyorum 4-5 aydır, canavar gibi.


  • osurdum  (08.12.14 13:29:12) 
macbook air 13" çok isterdim, fiyat da önemli değil ama mimar, mühendis laptopu gibi geliyor bana. sıradan user için fazla komplike sanki iOS..


  • roy keane ve giggs reyiz  (08.12.14 13:45:54) 
aksine, apple işletim sistemlerinin en güzel yanı windows veya android'deki gibi sürekli bir şeylerin ayarını değiştirmenize gerek kalmaması. Ek olarak donanım ve yazılım birbiri için üretildiğinden optimal performans elde edersiniz. sadece alışkanlık meselesi, o da birkaç haftada geçer diye düşünüyorum. apple'ın bir diğer güzelliği ise uzun yıllar performans kaybı yaşamazsınız. air'in şarjı da günlük kullanımda 12 hatta 13 saati bulabilmekte. diğer ultrabook'ların fiyatı da macbook'tan pek de aşağı değil. o nedenle bence de air.


  • ne akilem ne divane  (08.12.14 13:58:58) 
@divane +1. Macbook bilakis daha pratik ve kullanıcı dostu. Alışması bir iki hafta alıyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.12.14 14:10:18) 
fiyat performans bakımından samsung ativ book'lar başarılı. hızları öyle aman aman hızlar değil, ama pil ömürleri fiyatlarına göre muhteşem.

9 saati görüyorum ben.

p.s. her tür apple ürününden uzak durmakta o kadar fayda var ki, anlatamam. eğer os değiştirmeye niyetiniz varsa, ubuntu öneririm.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (08.12.14 14:14:42) 
peki gelelim teknoloji cahilinin son sorusuna.

macbook air aldım diyelim, total war serilerini ve şu assasin creed serilerini oynayabilir miyim? bazı oyunlar oynanmıyor diye duymuştumda.
  • roy keane ve giggs reyiz  (08.12.14 14:17:32) 
Şöyle bir cevap verelim ultrabooklarda ve maclerde tümleşik ekran kartı bulunur elbette oynayabilirsiniz ama ayrı bir ekran kartına ihtiyaç duyacak türden yüksek grafikli oyunları oynayamassınız sırf macde değil diğer ultrabooklardada çok low da oynamak zorunda kalabilirsiniz

Tabii bazı oyunlar windows only ve mace çıkmıyor o ayrı dert

Fakat oyun için uktrabook alınmamalı yüksek pil ömrü ve web surf için ultrabook alınmalı bence
  • kilimanjaro  (08.12.14 15:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.