[]

farklı kadın arayışı

merhaba kadınseverler,

farklı insanlarla birlikte olma isteği her erkeğin rüyası. böyle durumlar için b planlarınız nelerdir? nasıl aldatıyorsunuz? evlenince çok zor oluyor mu? yani seçeneklerimiz nelerdir? şartları gözden geçirdikten sonra, eğer uygunsa bir evleneyim diyorum artık.. herkes evleniyor, bir de biz deneyelim..

mesela ben evlendiğim insanı gözümde yüceltemiyorum ve bana hergün giydiğim ayakkabı gibi geliyor.. aynı şey ilk defa araba sahibi olduğum zaman da olmuştu..

bla bla bla..

 
Bence evlenme.


  • damdanakan  (17.11.14 22:32:35) 
tek çocuk musun sen?
ayakkabıymış.

  • lily briscoe  (17.11.14 22:34:18) 
aile illa evlendirecek kaçarı yok..
hem eş dost herkes evli.. herkes evli insanlarla takılıyor. sosyal statü gibi bir hale geldi artık evlenmek. yani bir kadınla aynı evde yaşamadığın sürece sapık/piskolojisi bozuk falan diye düşünüyorlar..

evleneyimde en azından artık boşansam bile toplumun gözünde "denedi ama olmadı" imajına sahip olurum..
  • coripack1  (17.11.14 22:36:08) 
"open marriage"


  • kuzey li  (17.11.14 22:38:27) 
her erkeğin rüyası değil orada anlaşalım. mesela benim için gerçekten sevdiğim ve uyum sağladığım birisi olması önemli. öyle biri olduktan sonra gözüm başkasını görmez. öyle biri değilse de birlikte olmam zaten (ciddi düşünen kıslar eqlesin ;) )

ayrıca yaklaşımın da çok sakat. (mesela ben evlendiğim insanı gözümde yüceltemiyorum ve bana hergün giydiğim ayakkabı gibi geliyor..) böyle düşünüyorsan hiç evlenme, çocuğunda hayatını boş yere mahvetme.
  • air  (17.11.14 22:39:12) 
Hkku diye bi psikopat vardı sen de onun reenkarnesi misin

Ayrıca tek çocuklukla bunun alakası yok kalbinizi kırarım.
  • emirkulu  (17.11.14 22:40:52 ~ 22:41:31) 
evlenme. bu kadar pragmatik de olma bu konularda. boşanmak kolay mı?
dul zenperestten hovarda zenpereste naçizane tavsiye..

not.boşanma sebebi aldatma değil.
  • namus ninjası  (17.11.14 22:44:15) 
la arkadaş, 40 yaşında karısı tarafından terk edilmiş kaynakçı abilerim var benim.. hepsini karıları terk etmiş gitmiş. şimdi çok afedersiniz sap gibi geziyorlar. bakın yaşları 40-50 arası. her hafta şöminemi bir gün onlar için yakıyorum. geliyorlar, dertlerini anlatıyorlar. adam nasıl mutsuz bilseniz.. ayrılık falan koymamış adama, ne koymuş biliyor musunuz? boşandıktan sonra karısının para para diye mahkemelerde gezmesi koymuş..

kadınların bu hallerinden tiksindim ben.. hoş onlarsız olmuyor malum cinsel olarak muhtaçsınız ama güvenilecek pabuç değiller. bir lokanta sahibi nasıl üstü başı düzgün insanlara hürmet gösterirken, üstü başı dağınık insanlara götünü dönüyor.. kadınlarda artık öyle.. hizmet sektöründeki dükkan zihniyetiyle yaşıyorlar..
  • coripack1  (17.11.14 22:46:12) 
şimdi nickten karakter tahlili yapabilecek yetideyim, nickini sevmedim, sonunda zaten "1" var, yani nickinde sayı var, dandik bir insansın, bunu zaten sergilemekte beis görmemişsin.

ilan ver, geniş adamım, aynı genişlikte bir kadınla evlenmek istiyorum diye, mutlu mesut yaşarsın evladım.

gl, hf.
  • devorgilla the gunslinger  (17.11.14 22:47:43) 
@devorgilla the gunslinger aferin koçum konuyu bir tek sen anlamışsın.


  • coripack1  (17.11.14 22:49:20) 
Duvarda delik aç ihtiyacını orda gider sen. Götünü de şömineye ver üşütme


  • emirkulu  (17.11.14 22:54:57) 
nasıl aldatıyorsunuz? - belli ki bu 'chilginchocuk87' tavrınıza tezat olarak, pek bir aldatma tecrübeniz olmamış. aldatmak evlenince neden zorlaşsın ki? talibiniz varsa fırsatınız her zaman vardır. sizin gibi gözü dışarda bir adam kaderin cilvesi olarak muhtemelen aldatılacaktır, eh sizin de talibiniz çıkarsa siz de aldatırsınız. kendi kafanızda birini bulun, anlaşır gidersiniz..
mesela ben evlendiğim insanı gözümde yüceltemiyorum - evlendiğiniz bir insan olmadığı için olabilir mi, olmayan bir insanı nasıl yüceltesiniz? ayrıca evliliği hayat arkadaşlığı olarak görmediğiniz için olabilir mi? işte bunlar hep varsayım.
araba? - konuyla bağlantı kurulamadı ama anladık ki arabanız var; 10 point.
  • asisamus  (17.11.14 22:56:15) 
evlilik hayatını aratmayacak hayatım vardı.. yani evlenmedim ama aynı evde 2 sene yaşadığım kadınlar oldu..

ya kardeşim beni bana analiz etme.. burayı ekşisözlükte açılan başlık gibi düşünme..

yani ben burada: a var mıdır? yok mudur? diye soruyorsam..

bana gelip neden a'yı sordun b ve c varken diye saçma sapan sorular sorma.. felsefe yapma.. bildiğin bir şey varsa konuş. yoksa kitap gibi sessizce otur.
  • coripack1  (17.11.14 23:00:12) 
abi aynı evde iki sene yaşadığın kadına nasıl dayandın? yavan gelmedi mi?
yok hayır onu da aldattınsa zaten hayalindeki evliliğe hazırsın.

  • namus ninjası  (17.11.14 23:04:40) 
air ve asisamus +1

her erkeğin rüyasıymış. böyle tespitlere nereden varıyorsunuz anlamıyorum ki. ama bence evlenmeyin siz. mümkünse ömrünüzü yalnız tamamlayın. "aile illa evlendirecek" falan ayrı bi tuhaflık. yalnız çok daha iyi olursunuz. evlilik sosyal statü değil, bence ne evlilik ne boşanmak hakkında sağlıklı görüşleriniz yok.
  • theworldismine  (17.11.14 23:06:46) 
o zamanlar vajinaya aç bir haldeydim.. günü en kötü onunla kapatırım diyordum.. şimdi evlenicem yine öyle olacak.. penaltı gibiydi ona gol atmak, topun gol olacağı belliydi ama hangi köşeye atacağım belli değildi. bana serbest vuruş lazım.. kontra atak lazım. orta sahadan goller lazım. kornerden bile olabilir. tek korkum ofsayt ve ofsayttan sonra seyircinin inanılmaz öfkesi..


  • coripack1  (17.11.14 23:10:38) 
open marriage, swing, bunlar tam sana göre.

kadnın canı yok mu? o da farklı erkeklerle olmak ister.

başkasıyla birlikteyken korunun yeter. evliliğinize hiç zeval gelmez, mis gibi yaşarsınız.
  • yirmisantim  (17.11.14 23:14:25) 
swing ney kardeş? aç hele biraz?


  • coripack1  (17.11.14 23:15:45) 
işte tehlikeli sular. swingin' on a boat...


  • namus ninjası  (17.11.14 23:21:52) 
bilmediğim bir şey söyledi lan durun duyuru kırk yılın başı bir işe yarayacak..


  • coripack1  (17.11.14 23:23:45) 
  • Cursed Chico  (17.11.14 23:35:44) 
ahahahaha
swing kardeş çözüm. o ruhu yaşayabileceğin bir kadınla hayat kurmak. swinger olayıda; eş paylaşımı, çiftler 4some yapar işte işin özü


ben mi? ben arıyorum halen, ucundan tattık ama. En güzel çözümü bu
  • kahve kokusu  (18.11.14 22:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.