[]

Elektronik sigara

Hakkinda ne biliyorsunuz
Kullanan var mi
Tam olarak nasil bi se?

Gunde 3-4 paket sigara iciyorum. Ben zaten oldukca zarar goruyorumdur
E sigara alma fikri geldi su an bi arkadasimdan

Nedir ne degildir? Tesekkurler

 
Ben sigaradan zerre hazetmiyorum alırsam elektronik olanın bağımlısı olurum diye korkuyorum, o derece güzel. Boğaz yakma yok, pis koku yok, mis gibi aromalar var, nikotin var. Daha ne olsun.


  • onexey  (03.09.14 17:00:46) 
Kalite marka ve kaliteli likitler aldığın sürece normal sigaradan daha az zararlı ve çevrendeki insanlar için daha az rahatsız edici. Nikotin ihtiyacını karşılaması da cabası.

Marka olarak önerim Ovale'dir. hem likit hem de elektronik sigarada bu markadan şaşma.
  • MustafaCan  (03.09.14 17:05:31) 
Bunu oo çok süper diye kullanan kim varsa 3 gün sonra attı kenara. Böyle en az 10 kişi tanıyorum. Geçici hevesle iki içer bırakırsın sigarayla aynı hazzı alamazsın.


  • jamalbsf  (03.09.14 17:06:22) 
Annem kullanıyor.
Nikotin miktarını kendiniz belirleyebiliryorsunuz. kullanımı da olddukça kolay, şarjlı.
en güzeli de duman yok, sadece su buharı üflüyorsunuz dışarı yani odanız, üstünüz başınız hiç kokmuyor mis gibi.
maddi olarak artısını söylemiyorum bile.
esigaradeposu.net
  • innerbliss  (03.09.14 17:06:45 ~ 17:07:09) 
2 arkadaşım aldı, 1 hafta sonra sigaraya geri döndüler.


  • [silinmiş]  (03.09.14 17:07:05) 
1-2 hafta kullandım sonra yavaş yavaş içmemeye başladım. sonra çöpe gitti.


  • yatagants  (03.09.14 17:07:49) 
1. gün : çok iyi abi ya
2. gün : ağzımda garip bi tat kalıyo la.
3. gün : sigara daha iyi la mısınagoyyim.

herkes hevesini alıp bırakıyo. parana yazık.
  • seyduna6687  (03.09.14 17:39:07) 
günde 3-4 paket sigara içen bir keşi/nikotin bağımlısını bu gibi zımbırtılar kesmez, kısa bir süre kendini kandırırsın sonra yine geleneği devam ettirirsin. geniş bir piyasa, hazır kartomizerleri var, çeşit çeşit likit olanları var, artıları sigaranın o leş kokusunun sinmemesi ve nikotin harici katran gibi bazı zehirli maddeleri almıyor olmak. ama bir süre sonra klasik sigranın o dumanı, üstüne/ağzına-başına sinen o kesif sigara kokusunu arıyorsun, istiyorsun. Zati bu aralar Avrupa'da da kapalı alanlarda genel olarak yasaklanması söz konusu, muhtemel zararlarının en az sigara kadar olduğu konusu detaylı olarak tartışılmakta ve yeni bir teknoloji olduğu için araştırma sonuçlarının yayınlanması ve sağlıklı verilere ulaşmak daha yıllar alacak.


  • candanag  (03.09.14 17:53:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.