[]

AKP tekrar gezi parkına girerse ne yaparsınız?

savunmak için gider misiniz?




 
giderim. bu ülkeden kaçana kadar elimden geleni yaparım.


  • nilmiye  (31.03.14 11:31:10) 
yok destekleriz. sandıktan akp çıktı sonuçta.

te allaam yaa...
  • mat couthon  (31.03.14 11:31:27) 
bir daha asla gitmem. isterse ortasına cami diksin. çünkü bu saatten sonra sokağa çıkmak yeni ölümlerden başka hiçbir anlama gelmeyecek. ota boka sokağa dökülene kadar insanlara üç beş şey anlatsaydık memleket bu durumda olmazdı.


  • kül  (31.03.14 11:32:41) 
destek verir misiniz demedim ya neyse.


  • dimitri iskete  (31.03.14 11:33:54) 
zaten istanbulda değilm de kılımı dahi kıpırdatmam.

geziden kendime çıkardığım ders: kendi ideolojilerine ya da iktidar karşıtı siyaset üretme mekanizmalarına bişeyler devşiremeyecekleri sürece hiçbişyi umursamıyan bi kalabalıkla tanışmak ya da kendilerini medya - sosyal medya aracılığyıla cilalayıp sunduklarının aksine çoğunun aptal olduğunu görmek. siyasi öngörüsü sıfıra yakınsamış, öfkesini kusacak yer arayan delibozuk sarhoşlar misali bi kalabalık.

örn. chp kentsel dönüşüm ayağına izmirin anasını ağlatıyo yıllardır. hani nerde çevreciler, ağaçseverler; yok. niye? çünkü akp değil de ondan. çevrecilik dediğimiz de kültür endüstrisinin üretimi olan statükocu bi anlayış da orası ayrı mesele.
  • dafaiss  (31.03.14 11:40:54 ~ 11:43:45) 
piknik havasında olursa giderim


  • ssyumusakg  (31.03.14 11:43:44) 
savunurum


  • MiraTaurus  (31.03.14 11:44:46) 
ankara'da kızılay'da gaz yemiş tayfasından olarak bir daha aynı şey olursa kılımı bile kıpırdatmam. istanbul'da olsam yine kıpırdatmam.

akp'yi etkisiz kılmak ortak idealken, ortak hedefken kendi bin yıllık kokuşmuş ideolojilerin peşinden giden, "ben chp'ye oy vermem o bizim başbuğumuza 534534 yıl önce eziyet etti" diyen ülkücüler, "ben chp'ye oy vermem" diyen tkp, ip, bağımsız vs. bilumum solcular, parti kurup dünyanın oyunu bölen, gezi parkı eylemlerinde ilk sivrilen sırrı süreyya denen adam...

yapılabilecek bir şeyler varken yapmadınız, siktirin gidin şimdi hepiniz kokmuş ideallerinizle savunun memleketi. götünüze sokun ideolojinizi de. benden bu kadar. götümüzü de yırtsak, yaralansak da, ölsek gebersek de sizin kafa mermerden olunca bizim hakkımız budur. benden bu kadar.

not: destekleyenlere lafım yok. benim lafım desteklemeyenlere. dün "ben de melih'i sevmiyorum ama dönek ülkücüye oy vermem,.hem mevlüt finans alanında çok iyi" diye gidip ona oy veren ve oyunun neden boşa gitmiş olduğunu bir türlü anlamayan zihniyettekilere.
  • kibritsuyu  (31.03.14 11:50:22 ~ 16:01:29) 
artık gitmem.


  • legolasin son oku  (31.03.14 11:54:58) 
koyunlar meleyip 100 lira alırken ben enayi miyim gidip kafama gaz kapsülü yiyeyim. sırf slogan atarak hain gezici damgası yemektense sessiz muhalefet olurum daha iyi. koyunluk yapacak da değilim de, artık muhalif eylemleri de desteklemem.


  • vizdilva  (31.03.14 11:54:59) 
bakiyorum herkes "eski solcu" moduna gecmis burada.. bi secim kaybedildi gezi'den sonra bi sakin olun hele. bu is sokakta cözülecek sandikta degil.

soruya cevaben tabii ki giderim.
  • hosein  (31.03.14 12:12:28) 
alın bu da sorunuzun taa 9 ay önce tersten cevaplanmışı: (git: 618954)


  • kibritsuyu  (31.03.14 12:24:52) 
mado'dan bir dondurma yeriz geçer gider


  • ssyumusakg  (31.03.14 12:31:29) 
asıl şimdi çıkmak lazımken kaderine teslim olmuş "eski solcu" ayağı çekenler.. sizin yüzünüzden bu durumdayız lan. zaten seçim var ortalığı karıştırmayın diyerek siz pasifize ettiniz bizi seçim bitti daha da kötü durumdasınız.. akp tabanı değişmeyecek belli siz biz de değiştirmeyeceğiz diyosunuz o zaman bi domalmak kaldı geriye. siz dönün, biz savaşırız.


  • zenciamacalismiyor  (31.03.14 12:38:30) 
Giderim.


  • mutlusismankedi2015  (31.03.14 12:48:15) 
ben kendi adıma cevap vereyim. oraya ne dikilirse dikilsin insanların ölmesinden daha fazla içim acımayacak tabii ki. evet eski solcuyum, bir zamanlar silahlı devrime inanırdım ama şu şartlar altında sokağa dökülmek bu gözü dönmüş adamın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil benim için. isterse taksimi dümdüz etsin, tek bir çocuk daha ölürse içim ona acıyacak benim. bana göre şu an sokakta savaşacağımız şartlar oluşmuş değil. insanlar öldükleriyle kalacak şu an.


  • kül  (31.03.14 12:49:18) 
Soda getirir bırakır giderim


  • essoist  (31.03.14 12:51:32) 
giderim. eskisinden daha büyük bir hırs ve cesaretle giderim.


  • sir gawain  (31.03.14 12:52:43) 
@want2die: içim çok acıyacak. istanbul'u tanımıyorum ama gelip odtü'nün kalan ormanına da avm dikse, otoban geçirse oturup ağlayacağım. daha ne yapayım? sokağa çıktım olmadı. en doğal vatandaşlık görevimi yerine getirdim, oy kullandım olmadı. olmasın diye "boşverin eski ideolojilerinizi, birincil amacımız bu baskıcı zihniyetten kurtulmak" diye insanları birleşmeye çağırdım, sırf dediğim dedik çaldığım düdük diye kabul görmedi, bu da olmadı. daha ne yapayım ben? içim acıyacak, ben de anca oturup ağlayacağım. elimden geleni yaptım. hem bu zihniyete karşıyım diyip başkaları da taşın altına ellerini sokmadıkça fazlası benim elimden gelmiyor.


  • kibritsuyu  (31.03.14 12:55:07 ~ 13:16:22) 
Kibrit abi +1 diyorum.
Hatta dun yasadigim sinir harbi uzerine uzun bir muddet siyaset konusmayacagim, duymayacagim.

Eylemsizlik bunun adi.

Bitti.

## ha bu arada zaten eylemlere katilmadim, katilmamdi da. Ama katilanlarin hakliligina inaniyordum.
  • cecilia  (31.03.14 13:31:33) 
istanbul'da da olsam kılımı kıpıratmam. yayar taşakları evden oturur izlerim etrafı. kafa rahat, beyin bedava.


  • godsparticle  (31.03.14 13:33:50) 
ben şu dakikadan sonra sokağa çıkarsam elimde palayla baltayla çıkarım geri de eve sağlam dönmem.


  • Mackinaw  (31.03.14 13:35:53) 
türklerin hippi gibi çiçek çocuk olmaların anlamıyorum. kavgayı da severiz halbuki. bak kürtlere, toma mı geldi. kır aynalarını, egsoza bi patates, bitti. anarşizim, vandallık, be bir takım orospu çocuğu şahızlara zarar verme durumları başlarsa giderdim.


  • hasmetizm  (31.03.14 15:09:05) 
hala mhp'ye, chp'ye laf atan ahlaksızlar, açın bakın kim nerede kimi desteklemiş. 2-3 şehir haricinde ki bu şehirler oy sayılarının çok yakın olduğu, toplu bir örgütlenmenin sağlanmasının mümkün olmadığı yerlerdi, herkes en güçlü ikinci parti kimse ona yüklendi. insanlar elinden geleni yaptı. normalde götümü kaldırmayacak olan ben, hafta sonu geldim oy kullandım. bunu belki de 1-2 milyon insan yaptı.

beğenmediğiniz, olmadığını söylediğiniz muhalefet, gece gündüz oyların korunması için çalıştı ama yok. hırsıza elini kaptıran kolunu kurtaramıyor işte.

tekrar gezi parkına girerlerse ben bir veda mektubu bırakıp, öyle çıkacağım. artık dönüşü yok bunun. ya ben bu ülkeden gideceğim, ya onlar gidecek, ya da birimiz ölecek. sikerim anasını. gaz fişeği mi atıyorlar işkence mi ediyorlar ne bok oluyorsa olsun, bu piçlikleri evden izlemeyeceğim artık.

paranoyak ettiniz, hasta ettiniz insanları **ağır küfür**. eylemlere "ölmesek lan" diye düşünerek gider oldu artık insanlar. koca ülkeyi bok, koca nesli hasta ettiniz. bir ateist olarak diyorum ki umarım allah vardır, lütfen olsun. benim ondan korkum olmaz, ben hesabımı veririm ama bu **ağır küfür** veremeyecek.
  • pescador  (31.03.14 15:18:51 ~ 15:20:48) 
sokağa çıkmayı kötü bir şey olarak algılayan, algılatan gerizekalı nesle aşina değiliz.


  • armagan  (31.03.14 15:36:45) 
ailem ve sevdiklerim hariç kimseye birşey yapılmadığı sürece kılımı kıpırdatmam. ne geçen gün kırım derneği önünden geçerken alakam olmadığı halde bir imzayla destek olurum, ne roboski umrumda olur, ne doğuda şehit olan askerler. bu ülkenin sikimden düşen son idrar kadar değeri yok.


  • zvonimir  (31.03.14 16:59:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.