[]

yalnızsın demek kötü bi şey mi?

şunu yanlış anlayıp bozulan insanlar var şurada. sanki küfür ettik. hiç mi psikolojik yaklaşmayı düşünmüyorsunuz olaylara? her şey psikoloji olm bu hayatta. an gelir yüzünü yıkamak istemediğin buz gibi suyla yüzünü yıkadığını bile fark etmezsin. bide dikkat çekmek için demişim. yalnızsın deyince dikkat mi çekiliyormuş adkjagdhs

şu kabullenememe, çekememe hissiyatınızı atın üzerinizden. anonim bir ortam burası nihayetinde. herkesin fikrini söyleme hakkı var. verilen cevaba bi bakın, o beyninizin süzgeçlerini aralayın içinden bi geçirmeye çalışın, -aa bak bu da herkesinden farklı böyle böyle demiş acaba olabilir mi? yanlış mı cevap, tamam kardeşim üstünde durmayın geçin gidin. ama hemen bozulup bi laf sokma çabasına girmeyin boşu boşuna. doğrularla yüzleşmeyi öğrenin diyecem, o zaman da ben haksızlık etmiş olurum. doğru olmayabilir çünkü verdiğim cevap eyvallah, ama olabilir de, demek istediğim o. size düşen doğru mu değil mi onu düşünmeniz zaten, bu aşamayı düşünün. böö bana yalnız dedi yalnızmışım ne münasebet diye hemen ortamı germeniz değil. evde kalmış desem haklı, ama yalnızsın dedim be insaf..

boş yere ortamı germeyin.
tanımadığınız insanlara fazla ön yargılı olmayın.
bi de biraz kitap okuyun harbi diyorum. kelimelerin anlamını yitirenler var içimizde.

tamam sütte leke var sizde yok

Edit: mallara ekledim diye delikanlılığımı ölçenler, sizden gördük bunu biz. bak nasıl oluyomuş. şimdi 1-1 oldu.

 
sakin ol eyyorum...
ters anına denk gelmiştir, iyi bakmak lazım hep, yoksa sinir olduğunla kalıyorsun.

(ekleme: olayı bilmiyorum)
  • neyleyim  (24.12.13 18:10:55 ~ 18:11:14) 
yalnız olup ta öyle gözükmek istemeyen insanlar var duyuruda. tartıştığın kişi öyledir demiyorum ama sırf sosyal hayatım var gözüksün diye burada fake duyurular açan kullanıcılar biliyorum.


  • japon askeri  (24.12.13 18:19:02) 
@comptrol
sataştırmasaydı. gelip benimle fikirlerini tartışsa eyvallah. ama 'he amk eyyor sen git sütünü iç bilmem ne.. :))' diye yazarsa bende onu mallara atarım. sonra mallara attım diye trip atmasın, bu yaptığı mallık çünkü. insanlar konuşa konuşa diye boşuna dememişler.

@japon askeri
yok allah var şimdi öyle feyklerden değil.
  • eyyor  (24.12.13 18:22:11 ~ 18:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.