[]

yas farki sorunsali

Bir adam var 38 yaşında bende 23 yaşında.seviyorum gibiydi o da seviyor gibiydi. neyse aradaki bunca yasa rağmen sevgili olalım dedik. ikinci günde adam boğma beni dedi. üstüne bende ayrıldım. sorun ne olabilir. ben onu aramızdaki bunca yasa rağmen bütün engellere rağmen hayatima aldım. bana beni boğma demesi ne iştir. Dusun dusun bulamadim.sizce sorun nedir?




 
acaba sürekli konuşmak, mesajlaşmak falan mı istediniz. veya sürekli sorgu sual halleri mi oldu ?

38 yaşına gelmiş biri çabuk sıkılabilir bu hallerden.
  • Neill  (03.12.13 16:03:56 ~ 16:09:41) 
Sorgu sual oldu çünkü şehir dışına çıktı. sonra hasta oldu. bu surectede yanında olmamı istemedi. bunu da anlamadim doğrusu


  • süngerbob  (03.12.13 16:11:23) 
anlamanız şart mıydı?


  • nereye bu gidis  (03.12.13 17:48:22) 
Anlamak istedim


  • süngerbob  (03.12.13 17:58:15) 
bunu istemek hakkınız elbette ama birlikte olmak istediğimiz kişinin bazı şeylerini anlayamadığımızda da çok kurcalamamamız gerekiyor. diyeceksiniz ki ya kurcalamadığımda altından bir çapanoğlu çıkarsa. evet, çıkabilir. işte onun çözümü de kimse ile birlikte olmamak ya da öyle birlikte olmak ki altından çapanoğlu çıksa dahi umurunda olmaması.


  • nereye bu gidis  (03.12.13 18:07:29) 
devam ederseniz daha ne hastalıklarla uğraşacaksınız hayatınızın en güzel çağlarında. adam zaten yaşayacağını yaşamış dinlenecek zamanda, siz yaşayacak zamanda. uygun değil. kurtulmuşsunuz. sorun yaşta.


  • prodeq  (03.12.13 18:32:13 ~ 18:32:39) 
bi 35 yaş üstü olgun erkek çekiliciği vakası daha. senin ne işin var kızım 15 yaş büyük adamla git akranlarınla takılsana. o adamım amacı bambaşka bundan emin ol. senden duygusal bir şeyler beklemiyor yani.


  • eyyor  (03.12.13 20:20:17) 
eyyor abi doğru der.
yav büyük konuşmıyım da senden 15 yaş büyük bi erkek nası çekici gelebiliyo ya?? yaşlı ya o

  • shiranai  (03.12.13 21:43:51) 
Ortak nokta fazlalığı diyelim. Yasitlarimda bulamadığım olgunluk olduğunu dusunuyordum ama yanılmışım.


  • süngerbob  (03.12.13 22:42:38) 
dady issues


  • efrasiyab87  (04.12.13 17:25:31) 
kaç kızım kaç =) bak sana net bi cevap.. bu adamın biraz canı sıkılmış 23lük bi çıtır bulmuş bi süre takılıp vakit geçirmek arada br mümkünse sevişmek adrenalin yükseltmek ve arkadaşlarına "çıtır sevgili iyi oluyo tavsiye ederim" diye hava atabileceği bi ilişki arıyor.. beni boğma demek budur.. arada bi benim istediğim gibi bi ilişki yaşayalm ama ben istemeden hayatıma girme arama sorma bişey bekleme.. demek.. çok ciddiyim ve tecrübeye dayanrak söylüyorum bu ilşki (?) sana zarar verecek..


  • kızılşeytan  (08.12.13 10:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.