[]

Düsseldorf gidiş - Stuttgart dönüşlü - Arabayla Avrupa Turu

Pek sayın 20 kez interraile gitmiş, avrupayı avcunun içi gibi bilen kimseler, bir şekilde uçak biletlerini aldık.05 haziran-07 haziran arası rock am ring e gideceğiz nürnberg e, sorum nürnbergden stuttgart arası 1 ( 7-14 Haz.) hafta zamanımız var, nasıl bir rota nasıl bir güzergah izlenmeli neler görülmeli giden bilen sevenlerin yorumlarını bekliyorum. Araba kiralanacağı için herşeyi söyleyebilirsiniz. İtalya genovalı milano lu romalı 3000 km uzunluğunda bir turumsu düşündük ama daha iyi fikrim var diyen beri gelsin.




 
sizin o iş zor kardeşim, arabayla bodrum turu öneririm en temizi


  • clockwork life  (05.03.09 10:14:21) 
öncelikle nürnberg'den başlayacaksanız oradaki auschwitz mahkemelerini müzelerini gezmenizi öneririm. kocaman bir hayvanat bahçesi var orada bir de ne kadar ilginizi çeker bilemem. rota biraz ters olabilir belki ama münih ve berlini görmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

daha turistik bir tur düşünüyorsanız hollandaya geçebilir amsterdam, brüksel, paris'i 2-3 günde gezebilirsiniz. fransa ve italya'da otobanlar paralı. bu yol uzun olmakla birlikte; paristen çıkıp italya sınırına gidene kadar nice, cannes, monaco oraları da görme imkanınız olur. italyaya ise genova'dan girip ya venedik e doğru ya da pisa'ya doğru yol alabilirsiniz.

baya uzun bir plan oldu, 1 haftaya sığmaz pek ama iyi eğlenceler :)
  • holly golightly  (05.03.09 11:48:30) 
bana kalırsa araba kiralamak hiç mantıklı değil; trenle ve toplu taşımayla gezin, çok daha ucuza getirirsiniz.

nürnberg'de 's baggers diye çok ilginç bir restoran var, gidin oraya. www.hurriyet.com.tr

milano'yu kesinlikle atlayın, gidip de beğenen tek kişi tanımıyorum. roma çok güzel ama yolunuza çok ters. zaten bir haftada romalara falan gidemezsiniz, direkt unutun. her yerde 2-3 saat kalıp haldır huldur gezmenin hiçbir anlamı yok.

ben size şu rotalardan birini öneririm:
nürnberg-pilsen-prag-çesky krumlov-münih-stuttgart (1013km)
nürnberg-münih-avusturya alpleri-zürih-strazburg-stuttgart (859km)
nürnberg-pilsen-prag-dresden-berlin-hannover-frankfurt-stuttgart (1492km)
  • 386 dx  (05.03.09 13:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.