[]

Fringe

Nedir bu dizi? Güzel midir?

1. sezonu izledim ve listeme son sıradan giriş yaptı, olaylar saçma, bilimsel hiçbir mantalite yok, klişe dolu falan. yani beyin üzerinde işlevi olan onca "düzenek", nasıl oluyor da diğer aksiyonlarda gündeme gelip, olayın kilit anahtarı olmuyor anlamadım.

bir defasında peter'a sorular sorup, walter'ın zulasını patlatan bir adam girdi senaryoya, süper etkili bu alet niye johns'ta niye kullanılmadı örneğin? Birçok üst düzey bilgiye sahip adamlar vardı ortalıkta, bu soruları yanıtlayıp, "düzeni" aydınlatabilecek, hiçbir tetkik ve uygulama yapılmadı üstlerinde. Çok boş kaldı senaryo, gore'dan başka birşey izlemedik bazen. sıktı tabii bu durum beni.

tamam ortada csi-supernatural kırması bir durum var gözlemlediğim, mantığa lüzum yok farkındayım fakat bilimi bu kadar zorlayan bir dizi bu kadar yavan olmamalı görüşündeyim. Bir de şu sıralar çok boşum a dostlar, birşeyler izlemem lazım ve deneme yanılma yapıcak zamanım yok, lafın kısası gelecek sezonlar nasıl? devam edilir mi değer mi?

 
1.sezonu izlemişsin. nedir bu, güzel mi diyorsun. bir sezon kesmediyse daha da üstünde düşünmene gerek yok bence.


  • stay with me  (22.07.12 00:31:06) 
bence var, dizi ya hani, senarist değişir, ivme kazanır, olaylar ilgi çekici olur? 20 gündür hep bi umutla izledim bu diziyi, zararın burasından döniym başka diziye atlıyım diyemedim yoğunlukta, araştır oku, izle, eleştir sancılı süreçler bunlar.


  • Dr. Kissingher  (22.07.12 00:33:12 ~ 00:34:06) 
güzel güzel.
farklı farklı konular var.
ilgi çekiyor.
izle bence.
  • kredi_karti_hesap_ozeti_gelmis_hanim_sen_ne_a  (22.07.12 00:34:25) 
Değer izle derim..Sonraki sezonlar daha çok sarıyor..


  • noctiluca  (22.07.12 00:35:26) 
arada bazı sıkıcı bölümler var ama.... bazen öyle bir bölüm geliyor süreyi biraz uzatsalar sinemada rahat oynar ....
bence izlenmeli..

  • fors  (22.07.12 00:43:23) 
aynen o şekil devam ediyor işte.


  • oxit  (22.07.12 00:43:43) 
diğer sezonlar daha farklı 2. seyretmeden karar verme


  • password  (22.07.12 00:53:23) 
şimdi 1.sezonu izlediniz ya, 3.sezon bittiğinde oooo aaa hıııığ vaaay falan diyorsunuz.olay karmaşık ve uzun olduğu için çözümlemeler de uzun geliyor.1.sezonda sadece karakterleri tanıtıyor gibiler.birkaç basit örnek olay dönüyor o kadar.zamanla bi şeyler oluşacak izleyin siz izleyin pişman olmazsınız:)


  • knut hamsun  (22.07.12 01:07:37) 
4 te sıçıp kalıyor.sonra zamanına acıyabiliyorsun.


  • al basmadan donu var  (22.07.12 02:46:33) 
adam bi soru sormuş. soruyu dca diziyi izleyenlere sormuş. yani diziyi izlemediysen arkadaşım, nasıl oluyor da yorum yapabiliyorsun bilmiyorum.

dr.kissenger kardeş, bu dizinin ilk dört bölümünü izledim ve tıpkı senin gibi acayip saçma buldumç. iki sene yüzüne bakmadım. sonra bir yaz canım sıkıldı ve izlmeye başladım. sana şöyle diyeyim, 2. sezonun ortasından itibaren, iyi ki katlanmışım diyeceksin. 3. ve 4. sezonlarda üstüste orgazmlar yaşayacaksın.
  • beyteper canavari  (24.07.12 23:30:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.