[]

sennheiser cx-300

(bkz: sennheiser cx-300) aldım dün bir tane. ortalamadan pahalı almıştım zaten, kıl oldum :P.

şimdi ses kalitesi falan iyi tamam da, şu dış ses izolasyonu bende sıçıyor. Şöyle sıçıyor: Kulaklığın kablo kısmının her hareketini duyuyorum. Yürürken müziğin yanında her adımda, her kablo paltoya çarptığında vs. arkadan boğuk sesler geliyor. Sonuç bok gibi bir müzik deneyimi tabi.

Şimdi bu kadar beğenildiğine ve kullanıldığına göre ben bir şeylerde yanlışlık yapıyorum heralde. 3 ayrı boyutlu şeysini de denedim, değişmedi. Nedir yanlış yaptığım?

Bir de ben bunu beğenmedim, iade etmek istiyorum desem problem çıkarabililrer mi "ıyy sen bunu kulağına soktun; iğrenç" diye?

 
kablonun sesini duyarsınız. normal. kendi yutkunmanızı falan da duyarsınız. ama müziği açında o sesleri duyamazsınız. ya çok kısık sesle dinliyorsunuz ya da saplantı yapmışsınız ona odaklanıyorsunuz.


  • cro magnon  (02.02.12 19:09:57) 
yanında gelen bi' aparat var ya.. hani gömleğe, t-shirte vs iliştirmek için. kablonun en ortasından ya da ortanın acıcık üstünden bi' yerlerine iliştir onu. kablo acık daha az oynar dolayısıyla daha az ses yapar.


  • se7enbullet  (02.02.12 20:15:41) 
yani evet sesi çok açmıyorum ama kısık da denemez bence. Saplantı yapmış olabilirim evet ama yine de var yani böyle bir problem.

@se7enbullet aparat yoktu ya sanki o şekilde. sadece kulaklığı saklamak için deri bir küçük poşet tarzı bir şey vardı. Ama kulaklıgı paltonun altından geçirmeyi deneyeceğim..
  • natnan  (02.02.12 20:31:48) 
bir süre sonra unutursun, odaklanmadıkça. her yeni kulaklığımda bir öncekinin çok daha iyi olduğunu, yenisine boşuna para verdiğimi düşünüyorum. bir şeyine takıyorum mutlaka. sonra alışınca iyiymiş diyorum.


  • girl in a coma  (02.02.12 21:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.