[]

IPL'e(lazer ile tuy aldirma) devam etmeli mi?

Selamlar,

bir seans IPL uygulatmistim ama bir etkisini gormedim(hatta daha kotu de olmus olabilir). Ilkinde pek ise yaramayabilir ikincisine gelsen iyi olur falan dedi adam. Komple ise de yaramayabiliyor kimi insanlarda.

Gideyim mi yoksa diger teknolojileri kullanan yerleri mi arastirayim bosa para harcayacagima?

 
IPL boşa para harcama yöntemidir, modern ağda yöntemi olduğunu savunanlar da var. kısacası tüyleri azaltma filan gibi bir marifeti çoğunlukla yoktur, ağda gibi epilasyona yarıyor sadece.

www.dermart.com.tr

yaptıracaksan alexandrite kullanan bir yerde yaptır.
  • in vino veritas  (19.01.12 15:55:45) 
ıpl başka, lazer başka. sen lazer yaptır alexandrite yaptıranlar ben de dahil gayet memnun.


  • josephinebrunsvik  (19.01.12 15:58:50) 
evet tahmin etmistim zaten. hep alexandrite'in iyi oldugunu okumustum.
Tesekkurler..

  • natnan  (19.01.12 16:36:33) 
lazeri bilemiyorum ama ipl tarifledikleri "kesin işe yarar" dedikleri insanlarda bile yaramayabiliyor. hatta 5 seansta kesin çözüm dedikleri halde 7. seansta en az 3 seans daha gelmelisiniz falan diyen kişiler de mevcut :(


  • psikolog sulugoz  (19.01.12 21:15:46) 
IPL için "modern ağda yöntemi" demek malesef cahillikten kaynaklanıyor. IPL, lazerle ilgili komplikasyonların ve yetersizliklerin giderilmesi araştırmaları sonucu bulunmuş bir yöntem.

Güvenliliği yüzünden ithalat ve ihracatı, kullanım ruhsatı alınması lazerlere göre çok daha kolay olduğundan oldukça yaygındır.

Hem lazer hem de IPL'lerin üretimi çok düşük maliyetlere de yapılabilir. Fakat IPL'ler daha önce belirtilen nedenlerden dolayı daha yaygındır.

Üçüncü sınıf bir alexandrite lazer hem çok acılı bir uygulama, hem de sıfır etkinlik demektir. Bunun gibi üçüncü sınıf bir IPL de sıfır etkinlik dolayısıyla başarısız bir tedavi getirebilir.

Işın bazlı tedavilerde başarı dalga boyu, enerji ve puls kontrolünün en doğru şekilde sunulması ile mümkündür.

Günümüzde sofistike IPL cihazlar(ikinci jenerasyon IPL) lazerlerden çok daha etkili ve güvenlidir. Fakat çok ciddi maliyetleri olduğundan dolayı pek fazla bulunmazlar.

Dolayısıyla ışın bazlı bir işlem yapıldığında ipl, alexandrite, diode, nd:yag olmasına bakılmaksızın cihazın markası ve klinik çalışmaları araştırılmalıdır.

Şu anda iğneli epilasyon dışında "kalıcı" etkisi klinik olarak kanıtlanmış tek yöntem ikinci jenerasyon IPL tekniğidir.
  • kahveci  (20.01.12 10:32:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.