[]

ankara ulaşım sorusu

ankaray dikimevi metrosunun çıkışı civarından gölbaşına nasıl gidilir?




 
dikimevinden metroyla kızılay'a gidilir. ordan gölbaşına aktarma (otobüs sanırsam) yapılır


  • delfina  (14.09.11 01:10:11) 
ordan bi dolmusla ulusa, ulustan da haci bayramdan golbasi dolmuslari kalkar.ama yolunu uzatabilir bu yontem. yine de zamandan kazanabilirsin.


  • Cimo  (14.09.11 01:14:11) 
dikimevinden ankaray ile son durak aştiye gel. aştiden gölbaşına giden minibüsler geçiyor.


  • istanbul beyefendisi  (14.09.11 01:19:50) 
dikimevinden ankarayla besevler asti gibi konya yolunun uzerinde olan duraklardan birinde in. Konya yolundan golbasina dolmus geciyor.


  • PoscheN  (14.09.11 01:27:46) 
dikimevi'nden emek'e git ankarayla. hemen metro çıkışının yanında otobüs durağı var. o duraktan geçen otobüslerden biri gidiyor, bi kaç hafta önce aynen bu şekilde gittim gölbaşına ama otobüsün numarasını hatırlamıyorum maalesef. ama durağın tabelasında yazıyordur mutlaka.


  • isiz ajun  (14.09.11 02:57:37) 
dikimevi değilde kolej istasyonunda in, kurtuluş parkındaki vedat dalokay nikah salonunun köşeye kadar yürü, o köşede bir gölbaşı dolmuşu seni bekliyor olacak, baktın orada yok, biraz daha yürü sıhhıye pazarına doğru, hacettepe yönüne ilerle yukarıdan aşağı inen dolmuşlardan biri gölbaşı dolmuşudur. istanbul beyefendisinin bahsettiği aşti önünden geçen dolmuşlarda işte bu dolmuşlardır


  • primetime  (14.09.11 09:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.