[]

10.Sınf - Dershane

Arkadaşlar sizce 10.sınıfta dershaneye gitmek gerekli mi? Ve benim aobp için not ortalamımı yükseltmem gerekli. Ayrıca hangi dershanelerin burs kazanma sınavı var mayıs ayında?




 
Zaten yüksek not alabilmek için konuyu iyi anlamak, düzenli çalışmak ve gerektiğinde de takıldığın yerde bir hocaya sormak gerekiyor. Bunun için de bir dershaneye en azından haftada bir gün gidecek şekilde kayıt olsam faydası olabilir diye düşünüyorum.


  • lorikcana  (21.04.11 16:13:11) 
Yok çok da öyle bir amacım yok aslında fakat dershanelerin fiyatı ve burs kazanmak için tarihleri hakkında bir bilginiz var mı?


  • lorikcana  (21.04.11 16:24:43) 
mayıs gibi başlar dershane sınavları.okulda ortalama yükseltmek için çok büyük eksiğin yoksa dershaneye gitme derim bi lise öğretmeni olarak.10. sınıf erken bunun için çabuk sıkılırsın.belki gereçkten tek başına başaramadığın dersler için özel ders alabilirsin.


  • epsilondelta  (21.04.11 21:11:52) 
Peki bildiğiniz ve bu yakın tarihte sınav yapan bir dershane var mı ben bulamadım da en azından gitmeyeceksem bile kendimi deneyeyim.


  • lorikcana  (22.04.11 17:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.