[]

Şapkasız çıkmam abi!

İyi geceler duyuru sakinleri. Bu gece alkolünde etkisiyle, hayatımda ilk defa "paralı" ilişkiye girdim. kondom kullanma alışkanlığım olmadığı için bayan arkadaşla alkolünde etkisiyle şapkasız mücadelede bulunduk. evet büyük bir gaflet, dalalet hatta hıyanet içindeyim ve iş işten geçti. şimdi ayık kafamla naptım lan havalarındayım. cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hangisinin risk grubuna balıklama dalış gerçekleştirdim? bunlarla ilgili detaylı bilgi bulabileceğim site var mıdır? yaptırmamı tavsiye ettiğiniz testler nelerdir? bundan sonra daha da davosa gelmem ve şapkasız çıkmam. bb




 
genel salgın (bkz: insan papillom virüsü)

tinyurl.com

linkte görülenler ileri seviyeler tabi ki tedavi edilmemiş olanlar. Başlangıç aşamasında antibiyotik ve siğil ilaçlarıyla hallediliyor..

buna ek olarak mantar da yaygın hastalıklardan.
  • janavarorion  (16.11.10 01:23:39 ~ 01:27:05) 
google'da genel olarak kadınlara hitap eden siteler tasarlanmış, büyük çoğunluğunda rahim ağzı kanserinden bahsediliyor. 2 aydan önce herhangi bir belirti olmuyor mu? 2 ay süre ne için? doktor bey ölecek miyim?


  • MaraudeR  (16.11.10 01:28:01 ~ 01:28:56) 
en kötü ihtimal aids. bunun belirtilerine bir bak. sanırım bir hafta sonra ağır bir grip, ilk belirtisi. bunun dışında bel soğukluğu filan da olabilirsin.o da bel ağrısı, akıntı filan yapar.çişe gittiğinde acıma olur. ama çok sıkma canını. kadında bir hastalığın olma ihtimali, o hastalığın sana bulaşma ihtimali filan... bir şey olmaz. ama bundan sonra dikkatli olmanı tavsiye ederim.

eğer çok sıkıntılıysan hemen bi test yaptır. aids eğer iki gün içinde farkedilirse önüne geçilebilen bir hastalık.(en kötü ihtimal aids olduğu için üzerinde duruyorum)
  • ruhibirbanyo  (16.11.10 01:30:16 ~ 01:31:26) 
akalmor'un verdiği bilgiye göre bir araştırma yaptım, hemen düzeltiyorum hatamı.

evet şu an senin durumun için geçerli değilmiş dediğim. sadece aids olduğu kesin hastalar için, örneğin yanlışlıkla virüslü iğne kullanımında filan kişinin bu mikrobu aldığı kesin ise önüne geçilebiliyormuş. bu noktada tek yapabileceğin bayan arkadaşı arayıp bir hastalığı var mı onu öğrenmen...
  • ruhibirbanyo  (16.11.10 01:55:13) 
teşekkürler. hastalıktan öte; "ya bulaştı mı, hasta mıyım acaba?" sorularının kafamda dur durak bilmeden dönmesi daha sıkıntılı bir süreçmiş. undo tuşu var mı acaba hayatın?


  • MaraudeR  (16.11.10 02:11:19) 
AIDS olma ihtimaliniz özellikle türkiyede çok düşük. 2 ay kadar testi beklemeniz lazım. Ama test yapmayı beklediğiniz 2 ay boyunca kendinize, "hassiktir lan AIDS oldum galiba" diye işkence etmeyin.

Zira, AIDS fobisi, AIDS olmaktan milyon kat daha yaygın.
  • kisawinstonsoft degil hard  (16.11.10 10:09:47) 
AIDS oldugu kesin bir kadindan, erkege vajinal iliski esnasinda AIDS bulasma ihtimali 500de 1 falan diye biliyorum. hatta sunnetli olunca 1000de 1e kadar dusuyor :)

Testini yaptir tabi ki, ama hic kafaya takma bu sure zarfinda (3 ay gecmesi lazim) rahat ol.
  • achelon  (16.11.10 11:39:55) 
bilememissin sen, iliski sonrasi alkolle temizleseydin keske.
(git: 1921339)

  • shi aila  (16.11.10 18:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.