[]

İşemek

Bugün maçta direk olarak kasıklarıma basket topu geldi, millet hemen bi galeyana geldi, git hemen işe, koş işe olm bak sakata binmesin iş gibi yorumlar yapıldı. Bu aklıma bir süper lig maçında kalecinin kasıklarına top gelince işemeye gitmesi olayını hatırlattı. nedir bunun tıbbi yorumu? ne alaka yani darbe gelince işemeye gitmek?




 
bi de bence iç kanama gibi bişey oldu mu filan onun kontrolü. yani işeyince düzelmiyorsun da işte bi sakatlık var mı onu kontrol etmiş oluyorsun.


  • tepedeki psychedelic adam  (20.10.10 00:56:20) 
yamulmuyorsam...
bana da idrar yolunda kan pıhtılaşmasın diye yapılıyor gibi geliyodu. hani yaraya da işenir ya... idrar yolundaki yaraya bu şekilde işenir en basit haliyle gibi gibi.

  • şakiloniyılbastınagitmişumunakoyum  (20.10.10 04:15:48) 
1- eger darbeyi almadan once idrar torbasi bos degil ise darbe nedeniyle bolgenin hemen uzerinde bulunan kese yirtilabilir/patlayabilir. bu durumda disariya sizan idrar diger organlara zarar vereceginden idrari bir nebze bosaltmaya calismak iyi olur, ama daha onemlisi ve esas amaci da erkek idrar bosaltma sistemi disilerin aksine basinc ile calistigindan iseme sirasinda akis basincina ve agriya gore keseden sizinti olup olmadigi anlasilabilir. lokal agri beklenenden uzun sure devam ederse hastaneye gidilir, idrar kesesinin durumuna bakilir, bence bu mantikli geliyor. hem ayni nedenden oturu cogu spor musabakalarinda, motor sporlarinda vb.. katilimcilarin once idrar yollarini bosaltmalari oneriliyor olmali.
2- darbeden dolayi olusabilecek bir kanama olaydan iki-uc gun sonra bile kendisini gosterebilir, ille de idrar yolunun icine kanama olacak ya da darbeden dolayi bobrekler greve gidecek diye bir sey yok. o yuzden "aa kanamiyormus iyiyiz" demek garanti degil. jockstrap ve uzerine koruma kullanin, kullandirin.

  • bunubenyazdim  (20.10.10 06:18:06) 
kontrol montrol değil yæ
top gelince çok ağrıyo ya, ağrı geçsin diye beklemek yerine işiyosun direk, ağrı mağrı hemen geçiyo

  • desdinova  (20.10.10 08:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.