[]

Ekşi sözlüğün akp nin Truva atı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar, son zamanlarda sol Frame de ismini gördüğümüz herkese operasyon çekilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz, fark ettiniz mi? Özgür Bolat a katılıyor musunuz?
youtu.be
youtu.be

merhaba. özgür bolat kim umursamıyorum, link'e tıklamam. siz kendi fikirlerinizi yazsanız okurdum. ekşisözlük troll kaynıyor, moderasyon yıllardır bilerek göz yumuyor.
- libertine
(31.03.25 07:29:10)

troller her zaman vardı ama özellikle son bir senedir normal yazarları aşmış bile olabilir sayıları. belli ki iktidarla bi anlaşmaları filan var.
- samansapı
(31.03.25 10:50:39)

20 yillik sozluk kullanicisiyim su donemki kadar berbat bir donemini hatirlamiyorum.Yonetim sozlugun icine etti bu trollere izin vererek.Trol listelerindeki kisileri sirayla blokluyorum.Simdilik elden gelen tek sey bu.Yakinda icinden cikilmaz hal alinca (bazilarina gore coktan aldi) komple hesabi ucurmayi dusunuyorum
- turkuaz
(31.03.25 11:47:04)

Troll engellemekten ve trollerin sapık fikirlerini sol frame'de görmekten bıktığım için sözlüğü bıraktım.
- parka
(31.03.25 12:24:29)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi ve Fahrettin altun un başarısıdır bu.Her seküler veya nerde marjinal bir site var oraları aynı osmanlı savaşı yapar gibi ele geçirmek üzere trollerin sayısı artırıp hepsini işe alınca çok normal.Psikolojik üstünlük üzerine de gençleri fazlasıyla zehirlediği için 4 koldan saldırtıp ele geçiriyor pezevenkler
Biz ne yapacağız..Hiç istifimizi bozmadan bizde nasıl onlar aynısını yapıyor bizde yapacağız ki meydanı boş bulup sindirip herkesin reis sevdalısı olmadığını anlatacağız
Biz ne yapacağız..Hiç istifimizi bozmadan bizde nasıl onlar aynısını yapıyor bizde yapacağız ki meydanı boş bulup sindirip herkesin reis sevdalısı olmadığını anlatacağız
- smokee
(31.03.25 12:47:30 ~ 12:49:40)

Son dönemde tamamen fahrettinin elinde olduğunu düşünüyorum. Twitterde baya özgür özele ulaşılmaya çalışıldı boykot için ancak sonuçsuz kaldı.
- mikahakkinen
(31.03.25 18:10:21)

Benim tezim farkli, nasıl espresso lab markası akgenclik ile anılır olunca markanın prestiji yok oldu, ekşi sözlüğe de aynısını uygulamak için meydanı aktrollere bırakalım sözlük kendi kendini yok etsin, çünkü sizin de dediğiniz gibi, sözlük yönetimi varolabilmek onlarla anlaştı bu saatten sonra düzelmesi mümkün değil. Bari akit gazetesi gibi birşeye dönüşsün hükmünü yitirsin.
- rumpleteazer
(31.03.25 19:50:56)
1