[]

Geçmeyen kasık ağrısı

Epididimit teşhisiyle 2 kutu cipro, 2 kutu tavanic kullanmama rağmen sol testis bölgesinde geçmeyen bir ağrı devam ediyor. Yerimde duramağım bir ağrı değil ama rahatsızlık veriyor. Ara sıra bacağa da vuruyor. Özellikle dışardayken veyahut evde ayaklarım üşürse ağrı hafif şiddetleniyor diyebilirim. İlaç süresi boyunca istirahat halindeydim ağır hiçbir iş yapmadım. Şimdi doktor desefin iğne yazdı sabah akşam 3 gün boyunca vurulacak. Böyle bir durum yaşayan var mı daha önce? tavsiyelerinizi bekliyorum.




 
O bölge öyle abi, ha deyince geçmiyor. Bir ay bi çektiriyor adama. Kaç gün oldu ilaca başlayalı. Yün çorabı geçir ayağına, çıkarma sakın.


  • Mirket  (24.02.25 18:43:25) 
Evet ilk kez başıma geldiğinden dolayı bi afalladım. İlaca başladığımdan itibaren 4 hafta oldu. Daha dikkatli olmak gerek demek ki sıkı giyincez.


  • paraustunualmayanadam  (24.02.25 18:52:49) 
varikoselde olabilir? genelde solda görülür benzer ağrı yapar.


  • my fault  (24.02.25 19:24:11) 
böbrek taşı da olabilir


  • yurtsuz john  (24.02.25 19:31:10) 
Böbreklere ultrasonla yeni bakıldı her şey yolunda, varikoselden ben de şüphelendim ama fiziksel olarak hiç belirti mevcut değil. Evre evre oluyormuş. Ona ultrasonla baktırma şansı var mı acaba?


  • paraustunualmayanadam  (24.02.25 19:43:56) 
Evet, ultrasonla bakılır zaten.


  • Mirket  (24.02.25 19:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.