[]

Samsung Smart TV'den Online Film İzleme

Arkadaşlar biliyorsunuz online film siteleri var, bilgisayardan girince reklam engelleyici var ama mobilde ve akıllı televizyon tarayıcısında böyle bir şey yok. Bir iki site reklamsız şekilde izlenebiliyor ama çoğunlukla bir sürü reklamlar pop-up vs mevcut, siz filmleri ne şekilde izliyorsunuz?




 
tvden web siteden film izlemek işkence. pcden açıp tvye bağlayıp izleyebilirsin. ya da pcden indir usbye at tvden aç mis. en işkence yöntemi seçmişsin.

paralı platformlardan izlerim ben genelde.
  • jelly bear  (19.02.25 13:10:33) 
Yansıtıyorum ben, birkaç kere denedim başka işkenceler daha cazip.


  • charbiel  (19.02.25 13:30:51) 
Ya xbox'taki edge ile açıyorum, ya bilgisayardan yansıtıyorum onlar da sorunluysa/açılmıyorsa bilgisayarı hdmi ile bağlıyorum.

Televizyon tarayıcısı pişmanlıktır.
  • chicha_v2  (19.02.25 22:52:19) 
Benim şundanım vardı. Samsung smart tv'ye takmıştım. 5 yıldır gayet güzel geçinip gidiyoduk.

Yarım saat önce öldü alet.

tr.aliexpress.com
  • Mirket  (19.02.25 22:58:24) 
mi box üzerinde stremio, samsungun app store'unda da var ama mi box'ı tercih ediyorum.

stremio dene, birde kodi ve plex diyede bişiyler var ama sevemedim ikisinide, stremio ilaç ilaç.
  • selam  (19.02.25 23:44:40) 
opera tarayıcılarda kendiliğinden reklam engelleyici olabiliyor, eğer kurulabiliyorsa deneyebilirsin.


  • durbidakka  (20.02.25 11:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.