[]

çikolata, tatlı yiyince aşırı midem bulanıyor

eskiden tatlı bağımlısıydım. bugün 1 paket çikolata yedim ve mide bulantısından ölüyorum son 1 saattir. psikolojim de pek iyi değil zaten. moral olsun falan diye yemiştim. ama artık bünyem tatlı kaldırmıyor galiba. bu neden kaynaklanıyor olabilir?




 
1 paket fazla bir ürün belki o nedenle olmuştur alışık değilsen ya da glikoz/fruktoz şurubu dokunmuştur.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (13.09.24 17:55:09) 
Ekonomik kriz nedeniyle çikolatalı ürünler gibi şeyler iyice bozuldu. Zaten bozuktu da. Markasını filan bilmiyorum. Ancak mümkünse en kalitelisini deneyin.


  • alfired  (13.09.24 18:07:07) 
Yerli markalarda tadelle dışına pek çıkmamaya çalışın, ithal ürün deneyebilirsiniz yada çiklata temalı tatlıcılarda durum nasıl?


  • atom karincanin torunu  (13.09.24 18:38:31) 
yaşın kaç bilmiyorum ama bende 35 yasından once dana gibi süt içerdim bişi olmazdı
35 den sonra ise süt içemiyorum artık bağırsak sıkısması yasıyorum.

bende farklı bi fikir vereyim dedim. sen gene kaliteli ve azar azar yemeyi de deneyebilirsin. şekersiz ilavesiz flan satılıyor migrosta onlarıda denersin.
  • Zetnikov  (13.09.24 18:46:03) 
milkaydı çikolata, önceden de hep onu yerdim.


  • deartheodosia  (13.09.24 18:47:36) 
hem kalite düştü, fiyatı aynı tutmak için içerikle oynuyorlar hem de tipik bir "ben genç kızken belim şu kadardı" olayı. bedenin talepleri değişiyor.


  • janderzel zartanyan  (13.09.24 20:34:50) 
rossmanda satılan alaman çukulatalarını dene bir de, bir bak aynısı olacak mı. market çuklatları çok bozdu +1000


  • titanyum22  (13.09.24 20:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.