[]

Bu tur insanlara nasil davraniyorsunuz?

Size mesaj yada telefon acip konustuktan sonra telefonu kapatmaya 1 sn kala "şu gun surda gorusuruz" diye gun belirleyip teli direk kapatan.

Not : size musait misin yada gorusmek ister misin diye sormadan direk mekan ve tarih belirleyen model

Gene ayni kisi

Mesaj yada telefon yoluyla suanda metrodayim awm onunde inecegim bekliyorum seni diyen

Not : gene hicbir sekilde isin var mi musait misin gelmeyindusunuyor musun demeden senin adina yol yapan model


Ben telefonlarini cogunlukla acmiyorum. Mesaj atiyor cevap olarak isim var yada gelemem yaziyorum ne zaman bikacak bilmiyorum bakalim

 
Sürekli çok yakın yerlerde misiniz ki metrodayım avm önünde inip bekliyorum diyebiliyor? Bana her böyle bir şey dediğinde yanlış oldu başkasına diyecektin herhalde derim, gerçi söz hakkı tanımadan da kapatıyormuş. Tuhafmış. Liseli işsiz güçsüz biri herhalde. Hayatımda böyle biri hiç olmadığı için bir davranış geliştirmem gerekmedi.

Geçmiş olsun.
  • a perfect lie  (08.09.24 14:23:31) 
@a perfect lie

Adam kafasinda benimle bulusma kurgusu yapiyor tabi bundan benim bi tek haberim yok asdf
  • Zetnikov  (08.09.24 14:33:41) 
sana hayır deme fırsatı vermeden bağlamaya çalışıyor herhalde.. çok saçma bir tipmiş.

hiç böyle bir insana denk gelmedim..
  • tabudeviren  (08.09.24 14:50:44) 
seni domine ediyor aklinca mal. ben onlari domine ediyorum.
basta dediklerini yapiyordum ama baktim tek seferlik degil. kendimden neden ödün vereyim? dediklerini yapsan bunu bir adim atma olarak degil kendinlerini zaman kaybetmeyen problem cözücü muhtesem insanlar olarak görüyorlar.


bu mallik genelde erkeklerde oluyor. erkeklerle arkadas olmayi sevmiyorum o yüzden. kadinlar bir plan yaparken herkese sorarlar.
  • robert bosch  (08.09.24 14:51:10) 
Bu olay filmlerde olmuyor muydu sadece. Ne sacmaymis. Hic cevremde boyle biri yok.


  • Kittie  (08.09.24 16:01:37) 
böyle birini hiç tanımadım hiç de duymadım. ilginç bir özgüven.


  • enteg  (08.09.24 17:01:41) 
Saygısızdır. İkaz ettiğin halde yapıyorsa hem saygısız hem şuursuz hem terbiyesiz derim. Böyleleri beni çok gerer, zaten gergin bir tipim, ya kavga etmemek için çok uzun zaman boyunca hiçbir çağrısına cevap vermem ya da dümdüz kavga ederim. Yumuşak konuşulacak yanı yok bana göre. Daha önce ikaz ettiğim ama ciddiye almadığı için.


  • muhayyer divan  (08.09.24 21:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.