[]

Müstakil ev sorusu

Merhaba, daha önce de açtığım duyuruların devamı niteliğindedir.

Sese olan hassasiyetim var ve bu konunun geçmişi. Sanırım ruh sağlığım bu sebeple tamir edilemeyecek derecede bozuldu. Bunu baştan kabul ediyorum.

En küçük sese tahammül edemiyorum, hemen önce bir ateş baskını sonra da soğuk terleme seansı başlıyor. Duyduklarım da normal kapı kapatma, yere düşen eşya sesi. Hepimizin yaptığı şeyler.

Bir sene borç ödeyip kendimi sıfırlama planım var ve sürüyor. Sonra da başka bir şehre gideceğim. Uzaktan çalışıyorum.

Fakat nereye gideceğim?
Bildiğiniz f/p oranı yüksek, müstakil ev tutabileceğim bir yer var mı?
Şimdiden planıma dahil edip geri sayıma başlamak istiyorum.

Teşekkürler.

 
Önceki duyurularinizi da hatırlıyorum Öncelikle Dehb, dürtüsel bozukluk, duygusal aşırı yüklenme belirtileri için psikiyatriye sonuç alamazsınız -ki muhtemlen alacaksiniz- mizofoni ve hiperakuzi için kbb ye basvurmaniz uzun vadede sizin için daha iyi olacaktır


  • apocalipy  (08.09.24 02:49:31) 
müstakil ev olan yerlerde köpek havlaması, kuş sesi, horoz vs hayvan sesleri daha fazla olabiliyor bilginiz olsun. beklediğinizi bulamamanız olasılıklar dahilinde


  • azeroth  (08.09.24 11:22:10) 
İzmir Karaburuna git kardeşim. Sessizlikten bunalacaksın sana öyle diyeyim.


  • limonlu eksi  (08.09.24 11:41:24) 
Hocam benzer sorunlarım vardı. Çatı katı bir ev aldım ses gürültü olmasın diye en son onda da yan komşu binadaki çatı katı komşuları davar çıktı, haram oldu günlerim. Bu sene Mart ayında Konya'da taşraya (Güneysınır) taşındım, uzaktan erişimle iş yapıyorum, Konya merkeze 1 saat. Yemin ediyorum huzuru buldum, ölüyorum diye bağırsam kimse duyup gelmez öyle bir yerde tek kat bahçeli ev aldım. Eğer ekstrem yaşamıyorsan ilçede aradığım her şeyi buluyorum. Kurdeşen dökmeye başlamıştım İstanbul'da.

Tabi size Konya'ya gidin demiyorum, ama turistikten uzak, yolları nispeten sapa ve en önemlisi içinde herhangi bir üniversitenin fakülteleri bulunan bir ilçede rahat edersiniz. Fakülte olması önemli ki aradığınız her şeyi bulun, az medeniyet gelmiş olsun.

İstanbul'la arasındaki yaşam maliyeti farkına değinmiyorum bile, giderlerim neredeyse 3'te bire düştü.
  • koskoca kirpi  (08.09.24 13:14:00 ~ 13:16:11) 
Psikiyatrik destek al, hastaneye uzak olma.


  • designer  (08.09.24 14:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.