[]

Avrupa'da korsan web sitelerine girmek sorun yaratıyor mu?

İzlemek istediğimiz şeyin sonuna izle yazıp Google'dan bulduğumuz korsan siteler var ya. Avrupa Birliği ülkelerinde bu web sitelerine girip izlemek sorun yaratıyor mu?




 
Torrent şeklinde olan izleme siteleri vardi, onlar sıkıntı.
Ama normal streaming sorun yok, birçok kere izledik kimseden de duymadım.

  • logisticsmanager  (31.08.24 18:17:08) 
almanya affedersin adamın totosundan kan alıyor, ne film ne kitap ne oyun, ne küçük ne büyük asla tolere etmiyorlar. diğer ülkeleri bilmiyorum.


  • titanyum22  (31.08.24 20:48:13) 
Hollanda'da sorun yaşayanlar olmuş gibi birşeyler duydum ama aleni olarak TV için kullanılıyor benim bildiğim, bir sıkıntı yaşanmadı.


  • mbond  (31.08.24 22:06:39) 
ülkeden ülkeye değişebilir ama genelde download'da sorun olmuyor, upload'da oluyor. yani torrent sıkıntı, ama hdfilmcehennemi'nde film izleyebilirsin.

almanya'da kan alma durumunu yazan arkadaş neye göre yazmış anlamadım. yıllardır e-kitap, dizi-film ne varsa yardırıyorum bir şey olmadı. çevremde de kimsenin başına bir şey gelmedi. türkü almanı herkes çatır çatır bir şeyler indiriyor ya da stream'den bir şeyler izliyor. hatta türklerin çoğu iptv kullanıyor.
  • sir gawain  (01.09.24 01:19:18 ~ 01:27:01) 
@sir gawain

tanıdıklarımdan ve redditten sıkça aldığım haberlerden. şu an googleda "reddit germany download" diye arattım ve ilk karşıma gelen post bu. www.reddit.com
adam 9 ay önce download yüzünden 1500 euro ceza yemiş.
ha sen parasını verip iyi bir vpn kurdum diyorsan onu bilemem. ben dümdüz korsan indirmeden bahsettim.
  • titanyum22  (01.09.24 01:38:41 ~ 01:40:06) 
@titanyum22,

almanya'da ona bakarsan göldeki bir ördeğe yemek vermek de yasak, belki milyonda bir kişi bunu yaptığı için ceza alıyordur, sonra gelip reddit'de başlığını açıyordur. bu örnek biraz ona benzemiş. ben yıllardır kimseden böyle bir şey duymadım, kağıt üzerinde yasak olabilir ama öyle "asla tolere edilmiyor" gibi bir durum yok.

yıllar önce torrent kullandığı için bir tanıdığım benzer bir mektup almıştı. ücretsiz avukat tutup cezayı 300 euro'ya düşürmüştü. en fazla başına bu gelir herhalde.

belki de ikimiz de haklıyızdır, eyalete göre değişiyordur bu tolere edip etmeme durumu.
  • sir gawain  (01.09.24 01:44:56 ~ 01:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.