[]

uyku ilacı olmadan uyuyamıyorum

uyku ilacı alınca da uyanmakta ve gün içinde normal olmakta zorlanıyorum :(
nasıl uyuyabilirim? ilaç almadığımda sabahlıyorum ve gün içinde çok yorgun oluyorum.



 
çok şanslısın. 1 yıldır uyku sorunu çekiyorum, denemediğim şey kalmadı ve bu konuda üstat oldum. sonunda buldum çözümü; Valerian Root. Nature's Bounty Valerian Root çok iyi, uykunu alıyorsun sabah da dinç kalkıyorsun ama piyasadan kaldırıldı. Bu oranlarda başka ürün bulabilirsin.

Bu ürün Nature's Bounty'nin ürününe en yakın olanı, Valerian'ı biraz eksik ama onu da ayrıca bulabilirsin yetmezse.
www.hepsiburada.com

bu da daha uygun fiyatlı benzer bir ürün.
www.vitafenix.com

Tek başına Valerian Root, en uygun fiyatlısı:
www.amazon.com.tr

edit: Valerian Root günlük 800-1200mg civarı alınması lazım. onun için ilk iki linkteki ürünleri alırsan onların eksik Valerian'ını son linkteki ürün ile desteklersen en iyi sonuca ulaşırsın. Bu arada bu bilgi için 100k tl verirdim. Doktorlara harcadığım para + zaman + yaşadığım stres, çok daha üzerinde bile verirdim.

Bana buradan ya da sözlükten bu konuda istediğin zaman ulaşabilirsin. Destek olmak isterim.
  • gabe h coud  (12.06.24 11:50:43 ~ 14:08:54) 
Uyumanızı engelleyen sebebi bulmanız lazım bence.

Konforsuz bir yer mi, çok mu sıcak, çok mu soğuk, çok mu aydınlık, gürültülü mü vs.

Nefes almakta mı zorlanıyorsunuz ?

Kafanızı kemiren düşünceler mi var ?

Hormonlarla alakalı bir problem mi var ?
  • kimlanbu  (12.06.24 12:20:11) 
Uyku bozukluğunun bir çok sebebi olabilir. Burada tavsiye olarak verilen haplar aslında jetlag gibi sorunlarda geçici olarak kullanılan takviyelerdir uyku sorununu çözmek için değildir. Dahiliye hekimine görünün. Eğer bir psikiyatrik sebebi yoksa beslenme kaynaklı olabilir düzensiz yaşam şekli olabilir. Türkiye'de sosyal medya ve telefon kullanımı çok yaygın ne de olsa insanların çok boş vakti var bence yaygınlaşan uykusuzluk veya kalitesiz uyku sorununun en büyük sebebi ekran kaynaklı mavi ışığa maruz kalmak olabilir.


  • doharkoman  (12.06.24 12:43:31 ~ 12:44:18) 
Meditopia diye bir uygulama var. Tavsiye ederim. Şıp diye uykuya dalmıyorsunuz tabii. Benim tecrübeme göre yarım saati buluyor uykuya dalmam. Ama yatakta dönüp durmuyorum ve tuvalete gitme ihtiyacı duymuyorum o sürede.


  • auroraaurora  (12.06.24 13:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.